maandag 26 juli 2010

Nieuwe Cross Stitch Freebies

VINTAGE STYLE
Ik heb een leuke site gevonden waar je in Vintage stijl Freebies kan downloaden. De site heet ABC Cross Stitch Patterns. Hier een klein voorbeeldje:

Schattig, vind je niet! Zo kun je alvast voor gaan werken voor de kerstkaartjes voor 2010!

CROSS STITCH PETITE FOUROp een andere site kom ik een superorigineel projectje tegen. Maak je eigen Cross Stitch Petit Four! Hieronder een voorbeeldje van het eindresultaat:


Het patroontje zelf van het voorbeeldje vind ik niet zo leuk, maar zo kun je wel goed zien wat de bedoeling is. Het voorbeeldje is gemaakt met Parelkatoen, maar je kunt dit natuurlijk prima maken met borduursplijtzijde! Hieronder 3 patroontjes die WEL leuk zijn.


Verjaardags Petite Four



Easter Petite Four




Halloween Petite Four





Christmas Tree Petite Four

Mocht een van jullie zo'n Petite Fourtje maken, zou ik het erg leuk vinden als je dit met mij deelt. Je kunt je foto of je link dan doormailen en dan zal ik 'm op mijn Blog showen! Ben wel heel benieuwd!

zondag 25 juli 2010

Angels by Joan Elliott

Lieve mensen, ik wilde jullie even laten meegenieten van mijn projectje waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik heb laatst een hele berg met digitale patronen gekregen van mijn lieve email vriendin Angélique. Ik ben er uren zoet mee geweest om ze één voor één door te bladeren! Poeh dat waren er veel zeg! En afgeleverd op een goed borduur adresje dus! Ik heb ééntje uitgezocht en ben daar dus nu wanneer er tijd voor is aan bezig. Het is een patroontje ontworpen door een van mijn favoriete designers: Joan Elliott. Het is een 'Angel of Love'.


Het zijn eigenlijk 3 engeltjes voor op een Afghan, Angel of Love, Angel of Kindness en Angel of Friendship. Ik heb van 2 patroontjes 1 gemaakt. Zo heb ik gekozen voor de Angel of Love en heb het hondje en poesje die samen zitten met een hartje in hun midden van de Angel of Friendship.

Uiteindelijk ben ik van plan om er een kussentje van te maken als kadootje. Maar, het einde komt in zicht. Zodra het klaar is laat ik jullie meegenieten!


Designed by: Joan Elliot
Pattern by: The World Of Cross Stitch issue #108
Material: Aida 14ct (5,5kruisjes/cm) Sparkling White
Floss: 26 colors of DMC floss

Gravures de mode

Afgelopen vrijdag heb ik een erg leuk boekje gescoord! Er is een klein handwerkboetiekje bij ons in de stad die uitverkoop hield. En zowaar liep ik tegen dit boekje van DMC aan.


Er staan allerlei kleinere werkjes in van kleding en accessoires zoals je rond eind 1800 tegen zou komen. Er staan ook wat grotere werkjes in zoals hieronder, maar ook een merklapje zou je er goed mee kunnen maken.


Ik heb op het internet een leuke blog gevonden van een dame die er wat werkjes uit heeft gemaakt, klik hier en hier.

maandag 12 juli 2010

A Recipe: 3 flowers, 2 papers and 1 ribbon

Ik heb mijn draai met kaartjes maken gelukkig weer gevonden. Waar een vakantie allemaal niet goed voor is he! Heb lekker rond zitten neuzen naar een leuke challenge op het internet, en vond er eentje bij Just Magnolia. De challenge is om gebruik te maken van 3 bloemen, 2 dessign papiertjes en 1 lintje. En voila, zie hier het resultaat:


I'm happily making cards again, couldn't concentrate me at first. Where a holiday is good for huh! I browsed around the internet for a nice challenge, and found one at Just Magnolia. The challenge is to use 3 flowers, 2 papers and 1 ribbon. And voila, here is the result:

Bedankt voor het langskomen! / Thanks for stopping by!

zaterdag 10 juli 2010

Blogcandy by Bev


Jaja, leuke blogcandy op de site bij Bev. Je hoeft alleen een linkje achter te laten. De trekking is a.s. zondag.

donderdag 8 juli 2010

Forever Friends

EINDELIJK weer eens een kaartje gemaakt! Van mijn vriendinnetje Katinka had ik voor mijn verjaardag in Januari een Forever Friend Paperpad gehad 'Pink Parfait'. Tot noch toe had ik er geen inspiratie voor om überhaupt een kaartje te maken, was namelijk erg gefocust op het borduren!

Maar goed, hebben lekker vakantie gehad en dat we nu terug zijn zit ik weer boordevol inspiratie. Dus ik denk dat er binnenkort wel weer meer kaartjes van mijn hand hier zullen staan.

Omdat ik dus zoveel leuke dingen wilde gaan maken, kon ik het niet laten om een bestelling te doen bij Scrapbookdepot. Had wat clearstamps nodig en zag daar ook deze leuke Forever Friend stickers! Echt heel erg leuk om daar mee te werken. Met deze warmte heb je toch niet zo heel veel zin om in een warm hobbykamertje te zitten, en zo kan je iets sneller te werk gaan!

maandag 5 juli 2010

Tour de France in Zeeland

Zondag 4 juli 2010 was het zover: de eerste etappe-rit van de 97e editie van de Tour de France... DOOR ZEELAND! Samen met mijn vriend zijn we bij de Brouwersdam wezen kijken en hebben foto's gemaakt. Hier een kleine impressie:

Het was erg druk, naar mate de renners dichterbij kwamen, stroomde de mensen toe. Het was een zonnige dag met af en toe een wolkje wat overdreef, helaas stond er erg veel wind waardoor het af en toe fris aanvoelde.


De Tour Karavaan! Je zal maar in een badeend moeten rijden van Rotterdam naar Brussel!



De kopgroep: Nrs 139 M. Wynants, 185 A. Perez Lezaun en 192 L. Boom


Het peloton op een paar minuten afstand van de Kopgroup

Toevalsshot of niet, Wouter hier op de foto met de Gele truidrager: Nr 13 F. Cancellara.