zondag 14 maart 2010

Creatieve Hobby- & Handwerkdagen Den Bosch

Nou, gisteren gezellig naar de Creatieve Hobby- & Handwerkdagen in Den Bosch geweest. Was eerst de bedoeling dat we alleen naar het Boekenfestijn gingen, daar we niet op de hoogte waren van de hobbybeurs. Uiteindelijk kwamen we er dus achter dat de hobbybeurs er ook was, en tja... dat kan je niet voorbij laten gaan he!

We waren er gelukkig op tijd, rond kwart voor 10. Rijen waren goed te doen. Dat we later even een toiletstop gingen doen rond een uur of 12 stonden er echt heeeeeeele lange rijen! Wij blij dat we daar dus niet in stonden.


Op zich ben ik goed geslaagd, helaas viel het aanbod borduurstands erg tegen. Natuurlijk is het een hobbybeurs en zijn er meer hobbies dan alleen borduren. Maar... op de beurs in Rijswijk heb ik wel eens meer aanbod gezien.
Wat ik van de beurs mee heb genomen:

Een nieuwe doos voor mijn borduurgaren. Handige doos met een bovenvakje voor je borduurpatroontje oid die je er uit kan lichten.
Een borduurschaartje, lekker klein en scherp
Een ronde onderzetter
Een sleutelhanger
Kraaltjes voor mijn Kokeshi projectje
Evenweave (5,5 steekjes-11draad/cm) 28count wit
Evenweave (5,5 steekjes-11draad/cm) 28count gebroken wit
Evenweave (6 steekjes-12draad/cm) 30count lichtbruin/antiek
Evenweave (7 steekjes-14draad/cm) 36count wit
Aida (5,5 steekjes/cm) 14count gebroken wit met een glittertje (JOEPIIII)
En op het boekenfestijn nog een superleuk boek gevonden voor € 3,95: "Quick to stitch, cross stitch cards" met 120 patroontjes.

Dus nu ik mijn stofjes heb kan ik weer aan de slag. Van de week heb ik namelijk ook mijn bestelling bordurzijde binnen gekregen. 56 stuks maar liefst. Dus gisteravond kon ik het niet laten om er al een hele reeks op kaartjes te zetten (en natuurlijk in mijn nieuwe doos op te bergen!)

Veel hobby-plezier weer!