dinsdag 1 juli 2014

Er komt een einde aan de eerste reis van de Prairie Women...

De dames van de bee zijn inmiddels al klaar met hun 1e reis, de deelnemers via post krijgen deze week hun laatste 'zending' met maar liefst 2 patronen en de bekende 'scraps' Civil War stofjes.

Bij de eerste zending/bijeenkomst van deze reis kregen de deelnemers de (vrijblijvende)  opdracht om YoYo's te maken... elke keer een paar, een dame op de Praire besteede haar tijd goed en liet geen momentje voorbijgaan om iets nuttigs te doen. Zo was de opdracht oor de deelnemers: heb je een momentje over, maak dan een paar YoYo's. 

Met deze laatste bijeenkomst/zending van de reis krijgen de deelnemers het patroon om de YoYo's te gaan verwerken. Tijdens de 2 laatste bijeenkomsten van de bee zijn we dan ook aan de slag gegaan met dit patroon en zo ontstonden er al heel erg leuke YoYo quiltjes! 


Hierboven zie je Els en Margreet geconcentreerd aan het werk! (Het was echt gezelliger dan de foto doet vermoeden ;o)

Jolanda ging haar YoYo's met pareltjes vastzetten! Wat een leuk idee!


En hier is Astrid druk in de weer de YoYo's vast te zetten! 
 

Al met al een heel geslaagde en gezellige ochtend met de PWSC bee dames.
Wat hebben jullie goed je best gedaan met de YoYo's... en niet te vergeten alle andere quiltjes die jullie tijdens de reis hebben gemaakt! Hieronder zie je een leuke selectie van de vele quiltjes én speldenkussens die gemaakt zijn!
 

Aankomende winter zal de 2e reis van start gaan van de Prairie Women Sewing Circle.
Ben je geïnteresseerd in deelname hieraan? Stuur dan vrijblijvend een mailtje.

Voor nu wil ik iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan deze Reis terug in de tijd en hoop dat jullie hebben genoten van de verhalen en geïnspireerd zijn geraakt door de tijdsgeest en materiaalgebruik!