vrijdag 5 december 2014

Quiltmania Mystery 2015

In 2015 organiseert Quiltmania wederom een prachtige mystery! Dit keer is de Mystery Quilt ontworpen door Nathalie Meance van 'La Fée Pirouette'. Nathalie ontwerpt prachtig gedetailleerde en kleurrijke quilts, welke zijn voorzien van prachtige borduursteekjes, applicatie en waarin de trapunto techniek word gebruikt. Zelf heb ik haar werk tijdens de beurs
'Pour l'Amour du Fil' in 2013 in Nantes, Frankrijk mogen bewonderen, ik was er van onder de indruk!
nathalie-meance-web
Net als de Mystery van 2014, welke is ontworpen door Di Ford, zijn wij opnieuw door Quiltmania geselecteerd om de bijbehorende stofpakketten hiervoor aan te mogen bieden. Wat een eer! Het eerste blok is inmiddels bekend...


De Mystery zal net als andere jaren 1 heel jaar beslaan, waarin elke uitgave van de Quiltmania een nieuw onderdeel van de Quilt gepresenteerd zal worden.
Er zullen 4 prachtige blokken worden gemaakt, elk uniek... Gebruik zal worden gemaakt van applicaties, borduursteekjes en trapunto techniek.

Raak nu niet in paniek van deze technieken!
Uiteraard zullen er weer You-Tube video's worden gemaakt met uitleg over de blokken en zul je in de Quiltmania bij iedere uitgave weer tips en trucs terugvinden.... en tipje van de sluier... Nathalie komt naar Dreischor.... sssttt!

Meer informatie omtrent prijzen en inschrijven tref je op onze website!
KLIK HIER