woensdag 29 maart 2017

Ga je mee naar Foxley Village?

Afgelopen week kwam deze foto voorbij in een mailtje naar mij...
Als groot vossen fan kwam ik niet meer los van deze vrolijke 'Foxley Village Quilt'


In de pen geklommen en contact gezocht Natalie Bird van The Birdhouse die deze quilt heeft ontworpen. Zij vertelde mij dat deze quilt in 2016 als B.O.M. is verschenen in het Australische quilt tijdschrift 'Homespun'. Deze B.O.M. bleek een groot succes en enkele nummers van dit magazine zijn hierdoor reeds uitverkocht.

Omdat zij dit jammer vond voor de quiltsters in de rest van de wereld heeft zij daarom besloten de quilt in eigen beheer opnieuw uit te geven...


Maar goed nieuws!
Na overleg met Natalie is er besloten dit patroon naar Nederland te halen.
Bij de Quilt Ster is het verkrijgbaar als los patroon, maar....

Vanaf JUNI 2017 ook als complete B.O.M.!
 

Natalie heeft haar originele quilt gemaakt met 100% Tilda stoffen.
Omdat niet alle stoffen meer verkrijgbaar zijn heb ik moeten zoeken naar een mooi alternatief. Ook ik ga voor de uitstraling die deze (originele) quilt heeft: een vrolijke en kleurrijke quilt.

De stoffen die in de B.O.M. gaan zitten is een selectie van Tilda, Reproductie en Feed Sac stoffen, gecombineerd met hier en daar een stipje en een ruitje.
Totaal zal het een warm en vrolijke uitstraling krijgen.


Nog een paar close up van de originele quilt:Wil je meer informatie, Klik dan door naar onze webpagina.
KLIK HIER voor de B.O.M.
KLIK HIER voor het patroon.

1 opmerking:

wilma oud zei

Leuk, ik had op FB er al over gelezen en dat jij het als los patroon en als BOM gaat uitgeven.
Vandaag, 30 maart was ik dan eindelijk, na al zoveel over jou en je mooie winkel gelezen te hebben, in Kerkverve. Ik dacht even rustig een praatje met je te kunnen maken en je te complimenteren met je voortreffelijke winkel en stofkeuze, maar tegelijk met mij kwamen er wel 3 auto's met quiltdames de zaak binnen en ja, dan is het druk. Deze dames hadden een quiltweek. Erg leuk. Gelukkig kon ik toch rustig rondkijken en de dame die de stofjes sneed, kwam me bekend voor van foto's. Ook je moeder achter in de zaak, patronen vouwend, herkende ik van foto's. Ik werd enorm goed geadviseerd en geholpen en ik heb niets dan lof over jullie en jullie fantastische zaak. Ik zal zeker een keer terugkomen. Hartelijke groeten van Wilma