zondag 25 juli 2010

Angels by Joan Elliott

Lieve mensen, ik wilde jullie even laten meegenieten van mijn projectje waar ik op dit moment mee bezig ben. Ik heb laatst een hele berg met digitale patronen gekregen van mijn lieve email vriendin Angélique. Ik ben er uren zoet mee geweest om ze één voor één door te bladeren! Poeh dat waren er veel zeg! En afgeleverd op een goed borduur adresje dus! Ik heb ééntje uitgezocht en ben daar dus nu wanneer er tijd voor is aan bezig. Het is een patroontje ontworpen door een van mijn favoriete designers: Joan Elliott. Het is een 'Angel of Love'.


Het zijn eigenlijk 3 engeltjes voor op een Afghan, Angel of Love, Angel of Kindness en Angel of Friendship. Ik heb van 2 patroontjes 1 gemaakt. Zo heb ik gekozen voor de Angel of Love en heb het hondje en poesje die samen zitten met een hartje in hun midden van de Angel of Friendship.

Uiteindelijk ben ik van plan om er een kussentje van te maken als kadootje. Maar, het einde komt in zicht. Zodra het klaar is laat ik jullie meegenieten!


Designed by: Joan Elliot
Pattern by: The World Of Cross Stitch issue #108
Material: Aida 14ct (5,5kruisjes/cm) Sparkling White
Floss: 26 colors of DMC floss

5 opmerkingen:

Ingrid zei

Ooohhh dit is een erg lief patroontje , mooi werkje ! Joan Elliot maakt erg mooie ontwerpjes ,ik ben ook fan van haar werk !
Veel borduurplezier verder !

Jolanda zei

oh,dit is gaaf!!!Heel mooi zeg,ik ben hier niet zo in thuis maar t ziet er zo lief uit,wat ga je er ni mee doen??Ik zou zeggen inlijsten...of maak je er iets anders mee??
Tjonge wat een vragen...fijne dag,Jolanda

Jolanda zei

Ben ik nog even,bedankt voor je bericht op mijn blog!Klinkt heel leuk een kussentje!!dat zal een mooi kado worden!
(ik volg jou,je maakt leuke dingen!)
Fijne dag.
(dat boekje hieronden is zo gaaf!!)

Elisa zei

Wat een leuk patroontje, erg lief

Wendy zei

een heel leuk patroontje !
ik heb ook al vaker patronen van JOan Elliot geborduurd, altijd erg leuk om te maken !