maandag 26 juli 2010

Nieuwe Cross Stitch Freebies

VINTAGE STYLE
Ik heb een leuke site gevonden waar je in Vintage stijl Freebies kan downloaden. De site heet ABC Cross Stitch Patterns. Hier een klein voorbeeldje:

Schattig, vind je niet! Zo kun je alvast voor gaan werken voor de kerstkaartjes voor 2010!

CROSS STITCH PETITE FOUROp een andere site kom ik een superorigineel projectje tegen. Maak je eigen Cross Stitch Petit Four! Hieronder een voorbeeldje van het eindresultaat:


Het patroontje zelf van het voorbeeldje vind ik niet zo leuk, maar zo kun je wel goed zien wat de bedoeling is. Het voorbeeldje is gemaakt met Parelkatoen, maar je kunt dit natuurlijk prima maken met borduursplijtzijde! Hieronder 3 patroontjes die WEL leuk zijn.


Verjaardags Petite FourEaster Petite Four
Halloween Petite Four

Christmas Tree Petite Four

Mocht een van jullie zo'n Petite Fourtje maken, zou ik het erg leuk vinden als je dit met mij deelt. Je kunt je foto of je link dan doormailen en dan zal ik 'm op mijn Blog showen! Ben wel heel benieuwd!

3 opmerkingen:

Babs zei

Oh die zijn wel leuk, maar ik moet veel te veel kaartjes borduren, dus vaak koop ik gewoon kaartjes voor met kerst. Erg he.

Ja, de vulling van de biscornu is lavendel en rijst. Ik gebruik de biscornu om m'n patronen plat te laten liggen en met zachte mousse was ie niet zwaar genoeg. En het vult ook mooier vind ik.

Ingrid zei

oooohhhh wat mooi die cross stitch petit fours en trouwens een heel leuk idee ! Bedankt voor de link Marcha !

Wendy zei

inderdaad erg leuk, een heel orgineel idee !
<nog meer idee-en om te doen in de vakantie, dat gaat dus echt allemaal niet meer lukken, aaah !