woensdag 6 november 2013

Even bijkletsen


 Er is nogal wat gaande zo in de winkel. De gezellige maandelijkse bee's, nieuwe blok van de maand bee's, workshops links en rechts....
Wat een gezellige drukte van al deze quiltsters!

Afgelopen vrijdag weer een grote groep dames tijdens de maandelijkse bee mogen ontvangen. De meeste kennen elkaar nu al weer een tijdje en het word steeds gezelliger (dat was het natuurlijk al!)

Hilda is eind 2011/begin 2012 gestart met haar Schouwse Blokken Quilt, toen de Quilt Ster alleen nog een webwinkel was en de bee gezellig bij mijn moeder thuis werd gegeven. Inmiddels zijn er al heel wat maanden verstreken en heeft zij hard doorgewerkt... de quilt is klaar! Wat een plaatje is het geworden en zo mooi doorgequilt! Helaas op de foto niet helemaal goed te zien.Elk blok heeft een Zeeuwse achtergrond. Petje af, je dochter mag trots op je zijn!


Gerrie heeft laatst meegedaan aan de workshop 'Jeanneke's mandjes' en helemaal de smaak te pakken!

Ook Astrid heeft de smaak goed te pakken,... begin dit jaar gestart en maakt al een goede voortgang met al haar projectjes!

Hier is haar piano-lopertje bijna klaar...

 


Zowel Astrid als Iet hebben hard hun best gedaan met eerste quiltjes van de Prairie Women Sewing Circle... Snel als Iet is heeft ze het lekker op de hand genaaid en gequilt!


Nel maakt goede vorderingen met Jeanneke's 'Frederike'!

 En Maatje showt met trots haar haar laatste 4 quiltjes van Sara!


Yvonne is lekker bezig met Ans Schippers' bloemenkrans van batikjes...
 

En de top van Henny's quiltje 'Jeannet' zit eindelijk in elkaar! Petje af, goed gedaan hoor!

Een gezellige ochtend was het weer met veel inspiratie, gelach en geleuter.
Voor 2014 zijn we alvast een leuk project aan het bedenken waar we de lootjes direct voor hebben getrokken en hebben het de toepasselijke naam 'Challenge 2014' gegeven.

We starten in Januari, uiteraard krijgen jullie dan het eerste blok te zien!