vrijdag 29 november 2013

Boekpresentatie & meer...

Zaterdag 25 januari 2014 beloofd weer een drukke & gezellige dag in Dreischor te worden!

Francoise Maarse zal dan afreizen naar het Zeeuwse land waar zij deze dag het boek 'A Paper Pieced Garden' komt presenteren. Dit boek is zojuist verschenen en heeft zij samen geschreven met Maaike Bakker.


PaperPiecedGarden-kl      MF

ZATERDAG 25 JANUARI 2014
FEESTELIJKE DAG MET WORKSHOP, SIGNEREN & HIGH TEA


• 10.00 - 12.30u Workshop
In de ochtend zal Francoise een workshop met de Foundation Piece methode verzorgen met een leuk project uit het nieuwe boek. Neem uw naaimachine mee!
De workshop is inclusief koffie/thee & wat lekkers, exclusief materiaal
.

Voor de deelnemers van de workshop zal er aansluitend lunch worden verzorgd door Kadoshoppie. Deelname is niet verplicht, maar is wellicht een leuke afsluiting van de ochtend.

• 13.00 - 17.00u Signeren
Vanaf 13.00u bent u van harte welkom om het boek en een aantal projecten zelf te komen bewonderen. Deze middag zal het boek is het boek 'A Paper Pieced Garden' direct verkrijgbaar zijn en zal Francoise het direct voor je signeren!

• 13.00 - 17.00u High Tea
Tevens is er de mogelijkheid om 's middags een overheelijke High Tea te komen nuttigen met zelfgemaakte lekkernijen door Vera van Kadoshoppie. Inmiddels zijn haar bak-kunsten wijds bekend en hebben menigeen al van haar High Tea's mogen genieten. Een High Tea bestaat uit 2 schenkingen thee en 4 lekkernijen.

Meer informatie, reserveren en inschrijven kan uiteraard via onze site
KLIK HIER voor de link.

Hier nog één schattig quiltje uit het boek: