zondag 12 januari 2014

Ruimte! & Sneak Peak Toiles

AAAHHH!!! We hebben ruimte tekort! Er zijn zoveel prachtige nieuwe stoffen binnen gekomen dat er wel iets op verzonnen moest worden! Gelukkig geven de nieuwe stellingkasten wat meer opbergmogelijkheden voor al die rollen stof die binnen zijn gekomen!

Huisklusser Wout opgetrommeld om het even in elkaar te komen zetten... inmiddels zijn de schappen weer gevuld en alle stofjes van de vloer!
Niets zo vervelend als het niet naar je zin staat! Zaterdagmiddag alles weer netjes op kleur gezet dus winkeltje is er weer klaar voor!

Zo hebben we afgelopen maand de prachtige serie 'Vin du Jour' van 3 Sisters binnen gekregen. Onze Anneke heeft er een mooi proefblokje van gemaakt om alvast te kunnen tonen!

Uiteraard zijn er van deze serie (naast de stofjes van de rol en fatquarters) ook weer stofbundeltjes gemaakt met lapjes van 25x55cm!

Afgelopen week kregen we nog zo'n kadootje binnen, de hele serie 'Pheasant Run', bestaande uit prachtige Toile-achtige stoffen in prachtige heldere tinten.
Zucht... alles is zo mooi!
Ik moet ze komende week nog aan de webshop toevoegen, maar hier geef ik je alvast een kleine sneakpeak. Uiteraard zijn ze in de winkel al wel allemaal te 'bewonderen'.

Is dit hieronder geen plaatje!


De ontwerpsters van deze serie, Little Quilts, hebben alvast een paar voorproefjes gemaakt van de serie:

Links een leuke tafelloper en rechts een Log Cabin quilt met de toile van fazanten in het middenblok. Mocht je het leuk vinden, er zijn nog een paar leuke gratis patronen met deze stoffenserie verkrijgbaar:

Tafelloper KLIK HIER


Afin, weer genoeg inspiratie voor deze zondag, nu ga ik zelf ook lekker van de zondag genieten! 
Groetjes, Marcha!

7 opmerkingen:

Nelleke zei

Hallo Marcha wat leuk dat we de huisklusser gisteren bij jou in de winkel in actie hebben gezien.En ook dat we kunnen beamen dat je prachtige stoffen hebt we hadden graag een stuk van de pauwen mee genomen maar nu zullen we het via de webwinkel bij je bestellen.Groetjes Nelleke

AnitaS zei

Fijn dat het ondertussen weer lekker opgeruimd is. Mooie stoffen.

Sis Voorn zei

Zucht... wat een mooie stofjes weer !
Maar dat was me al ter oren gekomen ;-)

Saskia Smit zei

Heel veel moois weer. Zaten er maar meer uur in een dag.

Floor zei

Ik zie het al..... weer een hoop nieuwe verleidingen bijgekomen.
Zal eens gaan snuffelen als ze in de webwinkel liggen.
Heerlijk dat er een nieuw rek geplaatst is, kan je weer even vooruit.

Phyllis zei

Mooi! En heerlijk die ruimte in de nieuwe rekken!

Klara's Quilthoekje zei

Ik heb al een layercake van de Vin du Jour, geweldige stofjes zitten daartussen. Mijn plan is daarvan een tweepersoonsdeken te maken. Ik zal vast nog heel veel van die mooie stofjes nodig hebben. Het proefblokje is heel mooi! Geeft inspiratie! :-)