zondag 12 januari 2014

Ruimte! & Sneak Peak Toiles

AAAHHH!!! We hebben ruimte tekort! Er zijn zoveel prachtige nieuwe stoffen binnen gekomen dat er wel iets op verzonnen moest worden! Gelukkig geven de nieuwe stellingkasten wat meer opbergmogelijkheden voor al die rollen stof die binnen zijn gekomen!

Huisklusser Wout opgetrommeld om het even in elkaar te komen zetten... inmiddels zijn de schappen weer gevuld en alle stofjes van de vloer!
Niets zo vervelend als het niet naar je zin staat! Zaterdagmiddag alles weer netjes op kleur gezet dus winkeltje is er weer klaar voor!

Zo hebben we afgelopen maand de prachtige serie 'Vin du Jour' van 3 Sisters binnen gekregen. Onze Anneke heeft er een mooi proefblokje van gemaakt om alvast te kunnen tonen!

Uiteraard zijn er van deze serie (naast de stofjes van de rol en fatquarters) ook weer stofbundeltjes gemaakt met lapjes van 25x55cm!

Afgelopen week kregen we nog zo'n kadootje binnen, de hele serie 'Pheasant Run', bestaande uit prachtige Toile-achtige stoffen in prachtige heldere tinten.
Zucht... alles is zo mooi!
Ik moet ze komende week nog aan de webshop toevoegen, maar hier geef ik je alvast een kleine sneakpeak. Uiteraard zijn ze in de winkel al wel allemaal te 'bewonderen'.

Is dit hieronder geen plaatje!


De ontwerpsters van deze serie, Little Quilts, hebben alvast een paar voorproefjes gemaakt van de serie:

Links een leuke tafelloper en rechts een Log Cabin quilt met de toile van fazanten in het middenblok. Mocht je het leuk vinden, er zijn nog een paar leuke gratis patronen met deze stoffenserie verkrijgbaar:

Tafelloper KLIK HIER


Afin, weer genoeg inspiratie voor deze zondag, nu ga ik zelf ook lekker van de zondag genieten! 
Groetjes, Marcha!