vrijdag 9 mei 2014

Lente Bui

Het regent nieuwe quilt-artikelen! Oh wat vervelend, je snapt wel hoe wij hier de dozen aan het uitpakken zijn! De OOOHHH's en AAAAHHH's vliegen om je oren!

Met de komst van de nieuwste Quiltmania's nr 101  (verkrijgbaar via de shop) zijn de pakketten van het Di Ford Mystery voor de deelnemers inmiddels verzonden en zullen ze de komende dagen bij de dames (tja, geen heren die hier aan mee doen ;o) in de bus vallen.


Helemaal blij ben ik met het boek 'Some Kind of Wonderful' van Anni Downs (Hatched & Patched). Dit boek is inmiddels een paar jaar oud (2011), maar nog steeds heel veel vraag naar. Helaas is het een hele poos niet leverbaar geweest, gelukkig kan ik nu melden dat we er weer genoeg van op voorraad hebben! Daarnaast uiteraard het boek van Anni 'The Home Patch' welke een paar maanden geleden bij de Quiltmania is uitgekomen, 2 snoepjes om het zo maar te zeggen... met heel wat inspirerende (kleinere) projectjes voor tussendoor. Altijd leuk!

Zo hebben we ook weer leuke nieuwe Candy's en Charm Packs binnen gekregen (voorgesneden vierkante lapjes bestaande uit 1 hele serie van Moda) waar weer genoeg leuks mee te maken is. Ik kwam op het blog van 'A Little Happy Place' dit leuke winterquiltje tegen, gemaakt met de nieuwste Candy van Bunny Hill Designs 'Winter Wonderland'.

van blog: A little happy place
 Van Laundry Basket hebben we de Charm Pack 'Snowbird' binnen gekregen, zachte beige tinten gecombineerd met ijsblauw en donkerblauw. Binnenkort volgen van deze serie de stoffen aan de rol alsmede wat prachtige batiks!

Zien wat er o.a. mee gemaakt is, hier wat simpele maar altijd mooie sterblokken van Laundry Baskets:Via onze site blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwe artikelen via de link 'Nieuwste Artikelen'... de komende dagen doen we hard ons best om alle leuke nieuwigheden online te zetten!