donderdag 29 mei 2014

Show & Tell

Wat zijn onze dames van de 'Bie Elkander' groep toch elke maand weer ijverig! Allemaal hadden ze wel wat moois te laten zien. 

Maar we begonnen de dag met overheerlijk gebak van 3 jarigen: Bep, Els & Maatje hadden de eer!

Trakteren maar!


Lekker aan het snoepen kon de Show & Tell beginnen... altijd weer leuk te zien waar we mee bezig zijn of wat we 'ooit' hebben gemaakt. Nienke kan putten uit wel ontelbaar vele quilts die zij heeft gemaakt. Hier weer zo'n mooie sterren quilt!


Gerrie had de eer deze maand een blok te ontwerpen voor de 'Challenge Quilt 2014' waar de dames mee bezig zijn. Ook met de andere blokjes van de voorgaande maanden, ontworpen door de andere dames van de bee is zij reeds bij!


Janet showde haar Mystery quiltje van de PWSC bee...
Aha... daar waren al die YoYo's voor ;o)


Bep heeft ijverig doorgewerkt aan haar Di Mystery quiltje. Een pluim Bep, je bent goed op dreef!
 

En naast het Di Project werkt ze aan de '18th Century Stars' quilt, ontworpen door Max & Louise Pattern Co. Het patroon staat in Quiltmania nr 100.

Hilda is ook 'lekker' bezig geweest! AFFO nr1: de quilt van de naaimachine-basiscursus.

En AFFO nr2: een snoezig hartjes quiltje!

Je ziet wel, de dames zijn echt heel enthousiaste quiltsters! Altijd hebben ze wel weer wat leuks te laten zien. Ook Iet heeft niet stil gezeten, hier haar Hatched & Patched tas van het patroon 'No Place Like Home'.

Ze kon zich niet bedwingen... bezig met het ontwerpen voor de 'Challenge Quilt 2014' had ze 'maar gelijk' alle blokjes en randen voor haar quilt ontworpen én gemaakt! Inmiddels is ie al doorgequilt en klaar!!! AAAHHH Iet, waar haal je de energie vandaan! Superknap hoor en prachtig om te zien!

Het middenstuk van de 'Challenge Quilt 2014'.

Ook Maatje is met de '18th Century Quilt' uit Quiltmania nr 100 bezig.
Steeds meer applicatiewerk zie je voorbij komen, goed van jullie hoor!
 

Ook Yvonne heeft meegedaan aan de Naaimachine basiscursus en dit is haar resultaat!
Doorgequilt en wel!

En dan sluiten we de Show & Tell met de blokken voor de 'Challenge Quilt 2014' gemaakt door Henny! Goed van je Henny, wat een schattige stofjes van 3 Sisters!

Dames, dank jullie wel voor het tonen van jullie mooie quilts en projecten in wording!