donderdag 5 juni 2014

GOSSIPERS OPGELET!

‘GOSSIP… in de boerentuin’
 
We kunnen er niet omheen, het patroon ‘GOSSIP IN THE GARDEN’ (Geroezemoes in de tuin) is een ware hit van 2014! En zeg nu zelf, met de schattige voorstellingen op de quilt is het toch ook een snoepje om mee aan de slag te gaan!


Thee, Taartjes, Patchwork & Tuin

Dat zijn de belangrijkste voorstellingen op deze lieflijke quilt. Zo kwamen we op het leuke idee om een echte GOSSIP… IN DE BOERENTUIN te organiseren!

Wat staat er op het programma
Onder het genot van een overheerlijke en uitgebreide HIGH TEA met zoetige en hartige lekkernijen (verzorgd door Theetuin ‘De Snoeperij’) gaan we deze ochtend/middag aan de slag met met een klein WERKJE in de stijl van de Gossip Quilt. Uiteraard kun je naast het werkje ook verder werken aan je eigen Gossip Quilt.
We nemen plaats in een beschut gedeelte van de aangrenzende boeren tuin. (Bij slecht weer hebben we uiteraard de gelegenheid binnen)

SHOW and TELL: Een GOSSIP-dag zonder een echte GOSSIP kan natuurlijk niet! Deze dag hebben we een prachtige GOSSIP QUILT te leen en zal worden tentoongesteld om helemaal in de sfeer te komen! Neem vooral je eigen Gossip Quilt (in wording) mee, wat is er leuker om met andere ‘GOSSIPPER’s’ ervaringen te delen en gemaakte werkstukken van anderen te zien!
ADVIES: Wellicht heb je ondersteuning nodig of loop je vast bij bepaalde blokken, ook daarvoor is deze dag tijd voor om je op weg te helpen

Meer informatie en/of inschrijven, KLIK HIER