vrijdag 16 januari 2015

Vrijdagochtend bee

Vanochtend weer gezellige bee gehad...
Heel leuk om te zien dat deze (quilt-)bee al een poosje min of meer een borduurbee aan het worden is. Niet helemaal natuurlijk, er zijn altijd leuke quiltwerkjes om te zien!

Er zijn meerdere dames bezig met het randje per week... deze week had Karin haar 2014 lap mee... nog een paar steekjes te gaan en dan is ie klaar!
 Inmiddels is ze al met het 2015 randje gestart! 
 

Jaha.... zelf heb ik ook wat te showen! Mijn Country Cottage Needleworks 'Home Sweet Home' borduurlapje is af! Ik ga er, net als in het voorbeeld, een kussentje van maken...
Het lapje voor het kussentje ligt al klaar.... nu nog even de tijd vinden ;o)Iet is bezig met een quilt, bestaande uit allemaal huizen-borduurtjes... inmiddels is haar eerste huis klaar... een enorm bouwproject gaat het worden!
Het is een borduurpatroon van Tralala, maar dan met eigen kleurtjes samengesteld...


Esther is gestart met het B.O.M. project 'Garden Tea Party'... Superleuk gaat ie worden! Lekker vrolijk... zijn we soms wel eens aan toe ;o)

Diny had weer een aantal mooie projecten af, uiteraard allemaal handwerk!
Wat een pracht!

Ook deze is van Diny, een echte optische illusie!

Dank je wel dames voor het delen, het is weer prachtig om te zien!

3 opmerkingen:

Shirley zei

Schitterende werkjes laat je zien, bij onze bee is het ook een mengeling van haak-, borduur-, brei- en quiltwerk, zo gezellig! Mooie quilt van Diny, ik zou de border ook doorquilten met ruitjesvorm, dan hoort het er echt bij en blijft het denk ik mooier tijdens het hangen. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Carin zei

Prachtige projecten, jouw borduurtje is ook super leuk ! Ben benieuwd naar het kussen dat je ervan gaat maken.

Johanna Faber zei

wou dat ik even aan kon schuiven, mooie randjes, en wat een schitterende quilts

Fijn weekeinden groetjes uit Zweden