zaterdag 8 augustus 2015

Kiekjes uit onze nieuwe winkel...

Zo langzaam aan vallen alle puzzelstukjes (patches !!!) samen en is de nieuwe winkel zo goed als klaar. Wat komt er altijd veel bij kijken als je eenmaal met de spullen aan de haal gaat! Gelukkig hadden we ruim de tijd genomen en is het nu alleen nog de puntjes op de 'i' zetten voor de finishing touch...

De laatste weken druppelen er ook allemaal nieuwe stoffenseries binnen en krijgt de winkel weer een heerlijke up-to-date look met al het moois waar we ons weer in mogen bewegen.

Op de foto hierboven zie je de nieuwste aanwinsten van Marcus Fabrics en Andover, o.a. de series 'Simply Harvest & Christmas' van Molly B Studio's en 'Catherine' van Jo Morton waar mosterd, geel en warme aardetinten de boventoon voeren.

Op de valreep kwam donderdag de nieuwste collectie van de 18e eeuwse sitsen van Petra Prins binnen. Een waar lust voor het oog met de prachtige tinten die zij de stoffen mee heeft gegeven. Een heerlijk kleurenpalet waar we direct een leuk stoffenpakket mee zullen maken. Je kunt ze prima allemaal tezamen in 1 quilt of werkstuk gebruiken!


Afgelopen dagen is het heel druk geweest en van uit alle uithoeken van Europa hadden we bezoekers naar onze winkel. De reacties waren dan ook overweldigend (nu al!) daar de klanten al heerlijk konden rondsnuffelen in onze ruimere nieuwe winkel.

Maar ook van klanten dichter bij huis kreeg ik hele lieve reacties. Gisteren was de maandelijkse bee en de dames hadden het eindresultaat nog niet gezien. Een hele verrassing voor hen dus!

Ik neem jullie gelijk even mee op een kleine toer door de winkel:Ik heb overal leuke hoekjes gemaakt om zo de knusheid van onze 'oude' winkel er weer in te brengen. Zelf ben ik helemaal blij met het resultaat en het is absoluut mooier geworden dan ik had durven hopen!

De stoffen, quilts, patronen en patch-toebehoren komen allemaal zoveel beter tot hun recht!
Ik geniet echt als ik door mijn winkel loop en al het moois zie! Ja, geloof mij, het geeft mij ook kriebels en inspiratie om lekker te gaan quilten!


Voor klanten die met onze oude winkel bekend waren, kennen het Bunzlau Castle servies al, wat verkrijgbaar was in de winkel van mijn zus Vera. In onze nieuwe winkel heb ik een doorstart gemaakt met het servies en is het volop verkrijgbaar.


Het is zo'n enorme toevoeging aan de patchwork-winkel. De prints en stijl, het past helemaal in het leven van een quiltster! Vele sparen dan ook allerlei printjes door elkaar heen! Tipje van de sluier: Bunzlau Castle heeft een prijsverhoging aangekondigd vanaf 1 september. Voor wie nog van de 'oude' prijzen wil profiteren is van harte welkom in onze winkel.


Tja, wat zal ik meer zeggen, het is voor mij enorm genieten op dit moment.
Wil je ook lekker komen rondsnuffelen in onze winkel? Je bent van harte welkom op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10u.


Volgende week zaterdag houden wij onze Open Dag en officiële (her)opening en zijn er tal van leuke activiteiten naast de jaarlijkse 'Vlasdag' in het dorp en de 'Weversmarkt' in Zierikzee.

Vergeet ook niet dat Jeanneke komt demonstreren en je kunt aanschuiven bij haar (gratis) stempel workshop!


Wie weet tot ziens!
Voor nu wens ik je veel Patch Plezier!

Marcha


15 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ik vind het er weer geweldig uitzien Marcha, petje af! Je collectie is zo goed opgebouwd en alles zo sfeervol en warm uitgestald. Kom het graag volgende week zaterdag bekijken als er geen hittegolf oid is.

Willeke zei

Het ziet er mooi en gezellig uit. Alvast veel plezier en succes bij de opening!

Willeke zei

Het ziet er mooi en gezellig uit. Alvast veel plezier en succes bij de opening!

Jeanny Hauben zei

Zit nu in Bruinisse, ben je vanaf donderdag pas geopend ? Wil absoluut langskomen! Tot gauw, Jeanny

Sis Voorn zei

Ik kijk er al naar uit !
Ben bezig de Gossiptop in elkaar te zetten, om dan de nieuwe techniek van Alexa meteen in praktijk te kunnen brengen ;-)

Ageeth Dorsman zei

Wat ziet het er verleidelijk, mooi en gezellig uit, Marcha! Ik kan niet wachten om het met eigen ogen te komen bekijken, dus tot volgende week!!!
Groetjes van Ageeth

carine zei

Marcha zal zeker genieten.....geldbeugel zal weer openstaan vrees ik! tot zaterdag.....proficiat met het resultaat!!

conny's quilts zei

Dat is genieten zeg in je nieuwe winkel, prachtig. Helaas zit je niet in Groningen.....

Floor zei

Kan me goed voorstellen dat je geniet van je mooie nieuwe winkel Marcha!
Lekker ruim en plek om alles waar iedere quilter van houdt neer te zetten, zelfs mooi serviesgoed.
Weet niet hoe de oude winkel er uit zag (te ver weg) maar je bent er vast heel erg op vooruit gegaan.
Dus geniet er maar van.

Marjolein den Boer zei

Wat is het mooi en gezellig geworden!! Gauw maar eens kijken wanneer we weer een bezoekje kunnen brengen om alles in het echt te bekijken :-)

quiltingmieke zei

Piep ik het afgelopen donderdag gezien, zooo gezellig en wat een
Mooie collecties...
Zo goed gedaan meid , hoedje af
Knuf

Tilly zei

Wat ziet het er mooi en sfeervol uit, kom zeker een keertje langs. Veel succes met de open dag. Groetjes Tilly

Sylvia zei

Marcha het ziet er allemaal weer prachtig en gezellig uit.
Veel succes volgende week met de opening.
Als ik weer een keer in de buurt (!) ben kom ik beslist weer langs.
Groetjes Sylvia.

Josefien zei

Zaterdag zal niet lukken om langs te komen maar ik hoop snel je nieuwe winkel te komen bekijken. Ziet er goed uit!
Marjo

marga zei

Veel succes met het nieuwe onderkomen het ziet er echt gezellig uit.
Groeten
Marga