zondag 16 augustus 2015

Nagenieten van een geslaagde dag...

Gisteren was de grote dag! De officiële (her)opening van de vernieuwde winkel. Wat een werk hebben we de afgelopen weken verricht (al zeg ik het zelf)! Nu is het de tijd om lekker te gaan genieten van onze nieuwe werkruimte en winkel!

In alle vroegte waren we al bezig, helaas zat het weer niet helemaal mee, een dreigende lucht hing boven Dreischor. Zou het wel of niet gaan regenen... met een continue blik op buienradar hadden we alle quilts van vrienden van De Quilt Ster toch maar opgehangen.


Wat een aanwinsten aan quilts, daar hebben de bezoekers heel wat moois te aanschouwen!
 

Ondertussen was Jeanneke ook al gearriveerd en inmiddels alles klaar aan het zetten voor de stempel-inloop-workshop van deze dag. Veel voorbeeldjes meegenomen die lekker gezellig dwars door de workshopruimte hingen! Wat een snoezige quiltjes in spé!
 
 
Om half 10 waren we klaar met alle laatste klusjes en moesten we natuurlijk wel even een foto maken van het team van deze dag:
V.l.n.r: Hubertine, Janet, Francis, Marcha, JeannekeOndertussen druppelden de eerste klanten al binnen, ze waren vroeg!
Niks erg, we waren gelukkig klaar en de eerste bezoekers konden op hun gemakje rond komen kijken. Al snel werd het drukker en drukker... wát een opkomst! Zo overweldigend!
Tijd om rond te lopen had ik niet meer, alleen héél even om een klein kiekje tussendoor te maken!


Ook de workshop van Jeanneke werd druk bezocht, de deelnemers mochten een stoffenpakketje uitzoeken en daarna zelf aan de slag gaan met de stempelsets van Jeanneke. Wie weet zijn er gisteren weer vele WIP'jes gemaakt!

Foto gemaakt door Inge van Hamme
Via Facebook ontplofde de boel gisteravond zowat met reacties en foto's van quiltsters die gisteren een bezoek hadden gebracht aan onze open dag en in het Vlasdorp zijn wezen kijken. Her en der een paar leuke foto's van het web gehaald om toch zelf ook een beetje te kunnen meegenieten ;o)
Foto gemaakt door Debby Verschoor
 Quilts in de boeren-tuin, en tegelijkertijd konden bezoekers even neerstrijken (met leuk uitzicht dus!) voor een kopje koffie, thee of fris met heerlijke huisgemaakte lekkernij!
Foto gemaakt door Ageeth Dorsman
 Moe maar zeker voldaan kwam ik 's avonds thuis en kon het eigenlijk nog niet helemaal bevatten wat een ontzettend geslaagde dag het is geweest. Verwend met mooie bloemen, lekkers en héél veel complimenten over de nieuwe winkel. |

Dank je wel aan het team voor jullie inzet, en dank je wel aan alle bezoekers en quilt-vrienden: zonder jullie had het niet zo'n succes geworden!

En voor nu? Lekker met de beentjes omhoog en nog even nagenieten van die prachtige 15 augustus 2015!
(oh ja... mét één van de heerlijke bonbons...;o)

Marcha

9 opmerkingen:

Ineke zei

Wat een heerlijk gevoel moet je hebben. Als ik iedereen mag geloven is het een beauty, je winkel. Wordt eens tijd dat ik die kant op reis.
Liefs, Ineke

Floor zei

Wat heerlijk voor je om na zoveel inspanning te kunnen genieten van deze prachtige dag met zoveel mede quilsters.
Dat nagenieten zal best wel lukken.
Veel succes in je nieuwe winkel.

quilting Jeannet zei

Het was ook wel super ook Marcha, je hebt een geweldig mooie collectie stoffen, en zo zie je waar een klein ( nou ja, niet meer dus...) winkeltje, groots in kan zijn, het gaat uiteindelijk toch om de inhoud, hoewel de verpakking, lees sfeer, bij jou ook wel goed zit en nu helemaal met de extra ruimte.

Isabelle zei

Gefeliciteerd met de nieuwe winkel! Helaas is het net iets te ver om zo even langs te komen, maar als we in de buurt zijn.... Volgens mij is het nu beter toegankelijk voor een rolstoel ;-). Misschien zie ik je op de handwerk- en quiltdagen! '

Groetjes, Isabelle

Sis Voorn zei

De mooie winkel zie ik in september...
Maar jij zag er erg mooi uit in het jurkje!
Mag ook wel eens gezegd 😉

wilma oud zei

Oh meid, wat ben ik blij dat het zo'n leuke en geslaagde dag is geworden. Ik had ook niet anders verwacht. Jullie hebben zo keihard gewerkt. Ik hoop ook ooit eens langs te kunnen komen (is een beetje erg ver weg voor mij) maar wie weet. En nu maar nagenieten. Groetjes Wilma

Ageeth Dorsman zei

Ik vind het heerlijk voor je, dat het zo druk geworden is afgelopen zaterdag, Marcha, want als je zo hard gewerkt hebt, wil je dat aan iedereen laten zien. En terecht! Want wat is het mooi geworden! En het aanbod stofjes, dat altijd al zo smaakvol gekozen was, is nu nog meer uitgebreid, dus nog meer genieten. Door de drukte hebben we alles niet heel erg goed kunnen zien, maar dat is helemaal niet erg, want dan hebben we een goed excuus om heel binnenkort nog eens uitgebreid bij je te komen winkelen. Veel succes en geluk gewenst in je sfeervolle vernieuwde winkel, Marcha!
Groetjes van Ageeth

Phyllis zei

Dat ziet er super uit, wat een geweldige dag. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik kom snel bij je langs! Nogmaals heel veel succes toegewenst in je grotere pand!

Blogger zei

Are you looking for free Twitter Re-tweets?
Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?