dinsdag 27 oktober 2015

Bunzlau Castle

Gisteren een dagje op pad geweest naar het hoofdkantoor van Bunzlau Castle, wát een genot!

Vooraf gaan we altijd even in de showroom kijken naar de nieuwste producten.
We vielen met ons neus in de boter, de nieuwste producten en decoren stonden gepresenteerd. Hoe kan het ook anders zou je zeggen...

Nieuw, en helemaal voor dit seizoen: de wollen dekens met Bunzlau decor.
Niet voor ons quiltsters? Nou, ik zie me toch al zitten hoor met een kop warme chocolademelk in mijn houten boshutje... Eerst maar eens dat houten boshutje opzoeken...

De bovenste deken, 'Woodviolets' meet 145 x 185cm, is 100% wol en kost € 89,95.


De geruite deken 'Checked' meet 130 x 170cm, is van fijne lamswol kwaliteit en kost € 99,95.

Uiteraard op bestelling leverbaar.


En wat kwamen we verder tegen... dit najaar zijn er 5 nieuwe decoren geïntroduceerd, hieronder zie je 1 van de nieuwe decoren 'Big Dots'. Een kleurrijk en bont geheel.


De tafels in de showroom waren prachtig opgemaakt, gerangschikt naar de nieuwe decorgroepen.


Hierboven zie je decorgroep 'Dots', waar ook de nieuwe print 'Peacock Pride' onder valt (zie hieronder)


Voor wie reeds gecharmeerd was van het decor 'Marakesh' is er goed nieuws:
Er zijn 2 nieuwe decoren in dezelfde stijl, goed te combineren, en toch geen kopie van eerdergenoemde. Hieronder wat schalen uit de decorgroep 'Mediterranean' waar de nieuwe decoren 'Nautique' en 'Blue Coral' onder vallen.


 Voor wie al eerder in onze winkel in Dreischor is geweest weet dat wij een grote collectie van dit prachtige servies op voorraad hebben.
De knoop is inmiddels doorgehakt en hebben besloten om vanaf heden al onze Bunzlau Castle producten ook online aan te gaan bieden.

Zo, de kogel is door de kerk!

Helemaal enthousiast door deze nieuwe stap ben ik op dit moment druk bezig om alle artikelen zo goed mogelijk online te krijgen met een duidelijk gestructureerde zoekfunctie. Je zult steeds meer artikelen online aan gaan treffen. Heb je vragen of speciale wensen? Maak het ons kenbaar, stuur vrijblijvend een email.

Marcha