zondag 28 februari 2010

Airmail Borduur Freebie

Nou, ik heb wat leuks gemaakt. Tenminste, dat vind ik zelf ;o)
In het CrossStitcher Magazine #223 stond een leuk luchtballonen alfabet. Alleen ben ik niet zo van de alfabetjes. Dus ik heb de letters er tussenuit gehaald en zelf de overige delen ingevuld. Ook de gebruikte kleuren vond ik nu niet zo mijn smaak en heb ook deze zelf inge'kleurd'.
Nu heb ik dus een leuk freebie patroontje gemaakt (in het CS magazine was het copyright free), en heb er een 'Airmail' kaart mee gemaakt:


Hierbij het patroontje:


De letters die gebruikt zijn heb ik zelf gemaakt. Waarschijnlijk zullen ze al lang bestaan, maar ik kon ze niet vinden. Daarom zelf getekend:

Mocht je ook zo'n leuk 'one-night' luchtballonnetje hebben gemaakt? Laat het mij dan weten en laat een reactie achter. Ben benieuwd naar de resultaten!

2 opmerkingen:

Babs zei

Leuk voor een kaartje misschien :D Maar heb nog zoveel dingetjes waar ik aan bezig ben, misschien eerst die maar eens doen.

Nou, vorig jaar zat ik in m'n opleiding tot Zorgkundige en had niet echt een hobby. Mama doet patchwork en quilten en wou naar een hobby beurs. En ik was meegegaan (Ze gaat namelijk niet graag alleen met de auto ;-)) Ik vond daar de meest prachtige borduurpatronen. Ze zei om te beginnen met een klein patroontje, en ben begonnen met een mini koffietasje, omdat ik eerst moest zien wat ik er van vond. Op een paar dagen was het af en was ik verkocht. Ben beginnen rondzoeken, ben begonnen aan een lavendel werk voor haar en ondertussen meteen met een Haed van zo'n 190 000 steken. (maar die is nog niet af hoor ;-))

Katinka zei

poeh poeh ,jij hebt niet stilgezeten .....leuk joh , zo'n mini-patroontje ...eerst maar eens mijn biscornuutje afmaken!