maandag 30 augustus 2010

Terug van weggeweest • Nieuwe hobbykamer

Hallo lieve allemaal, eindelijk heb ik weer eens de tijd en rust om een berichtje te plaatsen. Wat heb ik gedaan in de afgelopen maand zul je je afvragen? Nou, in ieder geval had ik te weinig tijd om te computeren, maar ik moet er wel goed over nadenken! Haha. In ieder geval was het op het werk 2 weken wat extra aanpoten ivm vakanties, daar raak ik altijd een beetje mijn ritme van kwijt.

Daarnaast ben ik 2 weken geleden met een vriendin meegeweest. Zij moest een model hebben voor haar opleiding visagie @ B-Academy in Amsterdam. Tja, en daar gaat heel je vrije zondag. Maar het was erg gezellig en werd uitgenodigd door de 'juf' als model voor de klas. Thema was 'Twiggy' in de moderne vorm, afin, hier het resultaat:

Twiggy-look • 2 varianten
En vorige week zondag zijn mijn mannetje en ik lekker bezig geweest om een hobbykamer voor mij in te richten! Jazeker! We hebben van 'kamer geruild'. Ik zat op zolder, waar ik wel de ruimte had, maar niet de plek om al mijn hobbyspulletjes uit te kunnen stallen. En zo hebben we een heel erg gezellig kamertje voor mij gemaakt op de eerste verdieping. 

Een mooie lange hobbytafel. Deze mocht van mijn lief blijven staan. Verder heb ik een zwevende plank opgehangen met allemaal gezellige spulletjes erop, een tafeltje van zolder gebruikt als naaitafel en zijn we een nieuwe kast wezen kopen bij de Ikea voor al mijn hobby-spulletjes. Uiteindelijk viel de hoeveelheid nog wel mee..... dus dat word vullen geblazen.

Mijn mooie grote hobbytafel

Het oude houten tafeltje doet dienst als naaitafeltje!
Mijn lintjes, kraaltjes, knoopjes en 2 oude vilt projectjes van 'vroeger'
Gezellige bloemetjes op de plank!