maandag 7 oktober 2013

Prairie Women...

Vorige maand is de eerste zending van de Prairie Women Sewing Circle (PWSC) geweest, inmiddels zijn er al heel wat pakketjes naar het binnen en buitenland gestuurd. Zelf kon ik de verleiding ook niet weerstaan om met het eerste quiltje aan de slag te gaan. Een prima project om mijn naaimachine 'skills' op uit te proberen!

Alles netjes gesneden en de eerste hoekjes er aan genaaid. Nu spelden voor de volgende hoekjes...


Alles in een 'treintje' naaien, gaat wel zo snel!


Al gauw zat mijn top in elkaar. Afweging kwam om het met de hand of ook met de naaimachine door te quilten... ach... ook dit is leuk om eens met de naaimachine uit te proberen. En zo was ik in een mum van tijd klaar. 


... tja ik weet dat iedereen het op zijn eigen manier doet. De ene houdt van projectjes op de hand en maakt het niet uit hoe lang er de tijd voor genomen word. Zelf hou ik van allerlei projectjes, op de hand, met de naaimachine, applicatie, noem maar op. En dit zijn 'gewoon' wat leuke en snelle tussendoor projectjes, kan het meteen de winkel in om aan jullie geshowd te worden! Hier hangt het quiltje 'Leap of Faith' naast een echt 'ouwetje'.


Toevallig kwam afgelopen zaterdag één van de PWSC deelneemsters langs en had haar 'Leap of Faith' quiltje bij om te showen! Marjan Veen vond het geen probleem om deze even met jullie te delen.  Zelf wil ik nog een leuke foto met jullie delen van een gezellige groep Prairie Women uit Amerika, welke ook deze PWSC-reis volgen....


Leuk om te zien hoe zo'n project de wereld over kan gaan en het quilten op zich zoveel mensen verbind! Met dank aan Pam Buda die voor de mooie patronen en achtergrond informatie zorgt!