donderdag 5 december 2013

Goodie Bags...

Vandaag zijn alle Goodie Bags klaar gemaakt voor de Open Dagen die volgende week  donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 december plaats zullen vinden. 


Tijdens deze dagen geven wij (De Quilt Ster en Kadoshoppie.nl) elke dag 20 goodie bags weg t.w.v. €18,00 per stuk bij een besteding van €25,- of meer. De tasjes worden mede gesponsord door Bolle Dier en Tuin en Wijnboerderij de Kleine Schorre, De Quilt Ster en Kadoshoppie.


Het beloofd voor nu in ieder geval heel gezellige dagen te worden. Volle opkomst tijdens alle 3 de verrassings workshops! Dat beloofd in ieder geval gezellige drukte in de ochtenden. Aansluitend zullen de deelnemers ook nog gezellig meelunchen.

Voor wie wel naar Dreischor komt, maar niet aan de verrassingsworkshop deel neemt: Vanaf 10.00u is het al mogelijk gebruik te maken van de High Tea, verzorgd door Kadoshoppie. Geen zin in High Tea? Kom dan lekker smikkelen van de inmiddels bekende huisgemaakte Dreisterse Appeltaart!

Voor meer informatie over de Kerst & Quilt dagen, KLIK HIER.

U bent van harte welkom!


3 opmerkingen:

Carin zei

Waarom zit je toch zo ver weg ?? Anders was ik zeker aangekomen !

Ageeth Dorsman zei

De voorpret is nu al echt begonnen! Ik heb er heel veel zin in, en zo'n goodiebag ziet er ook heel verleidelijk uit!
Tot donderdag (klein vraagje, als je dit leest: welke handwerkspulletjes moeten we meenemen?).
Groetjes van Ageeth

Klara's Quilthoekje zei

En ja hoor...de kogel is door de kerk, ver weg of niet, vriendin Monique en ik komen zaterdag gezellig naar je open dag vanuit Zwolle/Genemuiden. We verheugen ons nu al op die appelpunt, en natuurlijk al die heerlijke stofjes!