woensdag 2 september 2015

Betty Prins komt naar Dreischor...Ik heb ontzettend leuk nieuws.
Enige tijd geleden ontmoette ik Betty Prins in de winkel en door samenloop van omstandigheden hadden we elkaar eigenlijk wel wat te vragen. Het grappige was dat we eigenlijk samen op hetzelfde doelde, zonder dat we elkaar eerder hadden ontmoet.

Hoe kan het zo lopen.... de 'vragen' zijn gesteld en uitgewerkt. Ik kan jullie met trots melden dat Betty Prins het ontzettend leuk vind om naar onze winkel in Dreischor te komen om een Show & Tell te komen geven van haar prachtige quilts!


Voor wie Betty nog niet kent: Betty deelt onze quiltpassie waarover zij schrijft op haar BLOG. Hier laat zij de één na de ander werkelijk fantastische quilts zien waar zij aan werkt.
Inmiddels heeft zij al een hele 'line-up' van 'bekende' quilts die zij in haar eigen stijl gemaakt heeft, waaronder de 'Dear Jane' quilt (deze hing met trots op de speciale tentoonstelling van Pour l'Amour du Fil in Nantes 2013)
dear Jane

Maar ook de bekende en inmiddels door velen gemaakte 'Stonefields' quilt (Susan Smith), Sarah Morrell (Di Ford), The Prince (Susan Smith), Le Soeur a.k.a. 'De Zeur' (Petra Prins), en vele andere...

http://2.bp.blogspot.com/-6e3-ZilBu38/VIMh-FK6hLI/AAAAAAAAEic/hRlu2eHzPhc/s1600/20140409_125905-1.jpg

Afin, jullie zien wel dat Betty van wanten weet.

En... je kunt Betty en haar quilts ontmoeten op Zaterdag 14 November.
Wij hebben een 2-tal sessies gepland, één in de ochtend, één in de middag.

Elke sessie start met een heuse Show & Tell van haar werk, waarna je (vol inspiratie) onder leiding van Betty aan de slag gaat met een blok uit haar nieuwste (zelf ontworpen) quilt 'Daisies' (deze zal worden onthuld op de Algemene Tentoonstelling in Deventer).

Lijkt het je leuk deel te nemen aan deze Show & Tell + Workshop, schrijf je dan nu nog in!
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN


(de foto's zijn afkomstig van Betty's Blog)