maandag 20 september 2010

Poezen-etui


Laat ik maar direct met de deur in huis vallen.... hij is klaar! Vond het een erg leuk projectje om mee bezig te zijn. Ik merk echt dat ik de paper-piercing methode erg leuk vind om mee te werken. Zelf ben ik altijd wel erg precies op mijn werkjes en met deze methode kun je dan ook heel precies zijn. 

 
Zowel op de voor als de achterkant staan 4 log-cabin poesjes, in totaal zijn het er dus 8. Gelukkig hoef ik in het dagelijkse leven geen aandacht aan 8 poezen te geven! De 2 die ik nu rond heb scharrelen vragen al heel veel aandacht!


Dus als ik over een week naar mijn eerste BEE ga dan kan ik goed voor de dag komen met dit Poezen etuitje!

Intussen ben ik alweer bezig met de onderdelen voor mijn log-cabin krans. Afgelopen vrijdag zijn mijn moedertje en ik gezellig op pad geweest naar de Quilterie om de resterende stof te kopen. Helaas voor haar was niet alle stof meer op voorraad en heeft ze gelukkig voor de bies een zelfde stof kunnen krijgen uit een ander pakket. Voor de achterkant helaas een andere kleur. Voor mij was het een gelukje, mijn stof zat nog op de rol! Dus heb alle benodigde onderdelen gesneden en ligt klaar op mijn trolley naast mijn naaimachine. Dan kan ik ze zo 'ROETSJ-ROESTJ' in elkaar zetten (ahum.... zo snel gaat het bij mij nu ook weer niet!).