zondag 14 augustus 2011

De Quilt Ster op de Burghse Dag

Oh wat was het een gezellige dag gisteren! Om 6 uur ging de wekker, gelukkig hadden we de avond van te voren alles al ingepakt, dus ik hoefde niet meer na te denken of ik iets vergeten was. Haha, later bleek dat het belangrijkste dus wél vergeten was: mijn telefoon en het geheugenkaartje van de camera!!!!! AAAii! Die foto's moesten dus wel even op zich wachten!

Kwart over 7 bij mijn schoonmoeder Leni en op naar de Burghse Dag! Helaas miezerde het ietwat bij de start van de dag, maar ach, buienradar gaf aan dat het wel mee zou vallen binnen een paar uur.

Uiteindelijk bleek er op de kop van Schouwen alleen maar regen te vallen, en niet zo'n klein beetje ook! Aai ai, maar het mocht de pret niet drukken. We stonden op een erg gezellig stukje, aan weerskanten leuke dames met zelfgemaakte kaarten en kantklos werkjes. Een gezellige dag met veel belangstelling en leuke reacties volgde. Ik kan wel zeggen dat het ondanks de regen een erg geslaagde dag is geworden!Vandaag zondag, met beide benen weer op de grond. Alle spulletjes van de braderie moesten worden uitgepakt, stoffen worden aangevuld in de FatQuarter-bakken en ook in de webshop konden weer nieuwe stofjes worden toegevoegd aan de collectie. Veel werk dus, maar ja, zeg nu zelf: lekker heel de dag prachtige stofjes door je handen laten gaan, daar word je toch blij van!
Ze staan inmiddels in de shop! Neem gezellig even een kijkje!


Bedankt voor het langskomen! Fijne zondagavond!