zaterdag 6 augustus 2011

Zomaar een zaterdagavond

Hihi, ik heb even geen inspiratie voor een titel, dan maar dit! Net alle deelneemsters voor de Charm Club de email verstuurd met hun partners voor de Lapjes Ruil. Ik ben erg benieuwd wat het dit keer gaat brengen!

En toen zat ik zomaar lekker te bloggen, even overal neuzen. En zo kwam ik via Sabine (blogroll) op de site van Paper Panache. Een site voor de echte paperpiece liefhebbers (IKIKIKIKIK). Je kunt je eigen Fairy Godmother toegewezen krijgen! Hahahaha, ik denk, dat moet ik ook even uitproberen. Klein vraagtestje invullen en voila, ik heb het patroon van Bastenovia. Ze ziet er erg vriendelijk uit, maar dat zal pas blijken als ik 'm zou maken.... Hieronder al een preview van een andere fairy godmother. Meer kun je hier bekijken.

Thimbletine by Anne Sidell, Simi Valley, California

Verder vind ik het zo leuk wat er allemaal word gemaakt in Quilt/Patchworkland! Zo'n lust voor het oog om van blog naar blog te hoppen en al dat moois van iedereen te zien! Ik wens iedereen veel succes met al hun werkjes!

Bij mij binnenkort ook weer het e.e.a. van mijn hand hoor. Ben momenteel veel aan het voorwerken voor de presentatie op de 2 aankomende braderieën, en natuurlijk om mijn patroon/pakketjes sectie in de webshop wat aan te vullen. Ben met allemaal leuke kleine dingetjes bezig. Maar zo zachtjes aan begint het bij mij heel erg te kriebelen om weer eens aan een 'groter' werkstuk te gaan beginnen. Maar ik heb zoveel ideeën, dat ik eigenlijk gewoon terug bij af ben en het uiteindelijk dus niet weet wat ik ga maken. Erg is dat he! Maar goed, rust moet even in mijn koppie komen en dan kan ik weer verder...