zondag 20 november 2011

3 dagen genieten bij Ted

Oh wat heb ik toch heerlijke dagen gehad! Het was gewoon vakantie voor mij! Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag heb ik, samen met nog 5 andere dames, een masterclass hand applicatie gehad bij Ted Storm.

3 Dagen lang, vroem vroem, met het autootje op en neer naar de Quilthoeve in Naaldwijk. Wat een schattig winkeltje hebben de dames.
We kregen les in de 'ontvangstkamer', een soort woonkeuken. Alleen dat was al 3 dagen snoepen in romantische sfeer, kijk maar:
Maar we hebben hard door gewerkt hoor. Dag 1 gingen we uiteraard direct aan de slag en zijn we begonnen met de bloem van de tulp:De eerste dag hadden we het zo druk met de bloem en kennis maken met iedereen dat we niet eens tijd hadden om het winkeltje even lekker te bezichtigen. Dag 2 was de lesstof al wat meer 'eigen' gemaakt en hadden we de pauze om even rond te kunnen kijken.


Je ziet: we zijn al helemaal gesetteld. Ik probeerde echt mijn werkruimte zo opgeruimd mogelijk te houden, maar nee hoor. Einde van de dag leek het toch echt alsof er een bom was ontploft op de werktafels.


De tulp gaat nu al aardig 'groeien'. Dag 3 begonnen we weer met frisse zin aan deze (jammer genoeg) laatste dag. Zo 3 dagen achter elkaar begin je toch in een aardig ritme te komen.En oh, wat hebben we al veel geleerd!


En wat ís het gezellig geweest!
Soms zaten we bijna letterlijk op Ted's schoot:


En we hebben ook flink wat gelachen!


Uiteindelijk zijn onze lapjes toch een heus tulpje geworden.


Ted had uiteraard haar eigen Tulpen quilt als voorbeeld ophangen.


Ook had zij nog dit prachtige engelen quiltje meegenomen de laatste dag wat diende als voorbeeld.En zo kwam er een eind aan 3 onvergetelijke dagen.
Bedankt lieve medecursisten, dames van de Quilthoeve
en natuurlijk Ted voor deze geslaagde cursus.