dinsdag 15 november 2011

PLOF....


Gosh wat heb ik een druk weekje gehad, maar wel een leuk weekje. Om dan even te kunnen ontspannen vind ik het heerlijk om lekker weg te dromen bij quiltjes en ideetjes. Gelukkig viel van de week de nieuwste Homespun op de mat. Hoe moe ik ook was: voor het slapen gaan steevast even een paar bladzijnen door gesnuffeld. Heerlijk, kunnen we weer lekker naar dromenland.

En er was nog een leuke plof te horen deze week: de envelop van de charm club! Ik kreeg mijn envelop deze keer van Ingeborg. Wat een schattige lapjes. Het is altijd weer spannend als je het envelopje open maakt. Wat zou er in zitten!? 


Nou, een waar feest hoor, het zijn schattige lapjes die ik heel goed kan gebruiken! Ingeborg, bedankt!

4 opmerkingen:

Quiltswaen zei

Hey Marcha,

Wat leuk om de stofjes zo terug te zien! Ik ben benieuwd waar je ze voor gaat gebruiken.
Ik ben nog vol verwachting wanneer mijn plofje op de deur mat valt.

anita zei

He marcha,
Leuk he' dat blad homespun,ik heb er eentje een keer gekocht bij de stitch cottage, en zoals je zei heerlijk om in te bladeren.

Wat een lieve lapjes voral die linkse,mm.

Aniet

AnitaS zei

Heerlijk he die plofjes. Wat een mooi blad is het. En het is altijd fijn om lapjes te krijgen. Ik heb ook al van die leuke gehad.

Marianne & Marie-José zei

Gisteren bij mij ook zo`n plofje van een enveloppe met stofjes, gekregen van Anita, heel leuk, ingepakt in kerststof. Ze staan op mijn blog. Groetjes Marianne