dinsdag 20 december 2011

Ze zijn weer de klos...

... ja hoor, ze zijn weer de klos! Wie? De klosjes zelf natuurlijk. Vorig jaar december ben ik met dit 'tussendoor' projectje begonnen, alles op de hand. Tot en met februari heb ik er aan gewerkt, hierna zijn ze even 'in de kast' beland.

Wat moest er ook al weer gebeuren? Totaal maak ik 180 klosjes, verdeeld over 18 rijen van ieder.... juist -je hebt meegerekend- 10 klosjes breed. Toen ik in februari van dit jaar de klosjes op heb geborgen, had ik 8 rijen af.Inmiddels ben ik al weer wat daagjes bezig en heb ik weer 3 rijen af, ik zit nu totaal dus op 11 rijen. Nog 7 te gaan!Na de masterclass van Ted Storm is er voor mij de wereld van applicatie open gegaan. Ik ben aan het tekenen geslagen voor een mooie applicatie rand rond mijn klosjes heen.... nog niet zo makkelijk natuurlijk, daar zoveel mogelijkheden mooi zijn.

Keuzes, keuzes, keuzes.... het zou eens wat makkelijker moeten zijn! Haha, nou ja, leuk om mij de komende weken mee bezig te houden en maar eens een goede goes te maken uit de gemaakte ontwerpjes!


Veel patch plezier dit weekend!