zaterdag 24 maart 2012

Een stralende dag!

Och wat een heerlijk weer is het toch, we worden maar verwend na de donkere dagen van de winter. Je merkt het aan de geur, aan de vogeltjes, maar ik merk het ook aan mijzelf: de frisse lentebries waait door het huis.

Gisteren een heerlijk dagje bij Intratuin beleefd, och wat een hoop moois heb ik weer gezien. Ik ben gek van zijdebloemen, als je het op de juiste manier schikt en styled dan doet het niets onder voor echt. Kijk, echt is natuurlijk altijd net even wat fijner, maar met een druk bestaan is het niet altijd makkelijker.Daar word ik altijd weer vrolijk van: roze, roze en nog eens roze! De bloemen voor mijn 2 nieuwe stukjes zijn gekocht en in de maak bij de bloemiste. Tja, sommige dingen moet je aan de vakmensen overlaten. Kijk hieronder nu: Prachtig toch!?Zelf heb ik ook mijn aankoopjes weer gedaan voor nieuwe tafelsetting, en ohhhhh! Wat is het gezellig geworden! Gisteravond lekker de kaarsjes er bij aan. Lentegevoel op en top!
Even geen patchwork dus, maar dat komt wel weer: op de achtergrond ben ik lekker bezig.
Morgen word ik zelf overgoten met patchwork-plezier, dan staat de internationale beurs voor winkeliers op het programma in Keulen! Daar is errug veel te vinden op handwerk én patchwork gebied! Als een klein kind in de snoepjeswinkel!

Geniet van de dag, bij ons straalt de zon in ieder geval!