dinsdag 27 maart 2012

Geslaagd beursbezoek

Afgelopen zondag was het zover: het beursbezoek aan Handartbeit & Hobby in Keulen, Duitsland. Alles op handwerkgebied voor de detaillist, een waar walhalla dus om je aan al het moois van de diverse groothandels te vergapen....

Gelukkig was er heel veel op patchwork gebied en het was heerlijk om tal van voorbeelden en sfeerhoekjes te zien met stoffen, quiltspulletjes maar ook artikelen die niets met quilten te maken hebben: borduren! Hieronder een kleine greep uit wat ik tegenkwam:Clothworks - Laurel Burch
Quilt en tassen met stoffen van Lecien, quilt ontworpen door Lynette Anderson

Oh ja, Kaffe kwamen we ook nog tegen.... die zat te breien:


En voor een leuk hoekje in huis:

En nog wat heerlijke sfeerhoekjes, hier één in vintage style van Sajou:Ook prachtig borduurwerk van Rico Design:

En waar ik zelf helemaal voor ben gevallen is het mooie werk van het Franse familie bedrijf Le Bonheur Des Dames, waar
Cécile Vessière haar borduurpatronen voor ontwerpt. 
Binnenkort volgt er daarom een uitbereiding van de webshop met deze prachtige patronen, compleet voorzien van stof, borduurzijde en Nederlandse beschrijving. Bepakt en bezakt, moe maar met een voldaan gevoel weer terug naar huis:


Het assortiment quiltgaren is inmiddels ook uitgebreid met het merk YLI wat 100% katoenen quiltgaren met fijne coating levert op schattige houten klosjes.
  Klik HIER voor het assortiment.


En ik kan zo genieten van de schattige kleine klosjes met zijdegaren van Au Ver A Soie (prachtig garen voor o.a. stitchery). Verkrijgbaar in het atelier waar het alleen al als kleine snoepjes toont in een leuke glazen pot!


Bedankt voor het langskomen!

Veel Patch-Plezier, Marcha