dinsdag 10 juli 2012

Met mijn neus in de stofjes...

Daar zat ik dan afgelopen vrijdag: lekker met mijn neus in de nieuwste stofjes van Moda die in Oktober en November 2012 uitkomen. Er is weer wat ruimte gemaakt met de SALE bij de Quilt Ster, tijd om nieuwe aanwinsten te scoren!

Ook voor het Blok van de Maand 'Pumpkinville', welke in Januari 2013 van start gaat zijn de rollen stof gekocht...


Mocht je van de partij willen zijn: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze Blok van de Maand. We gaan aan de slag met het nieuwste ontwerp van Anne Sutton van Bunny Hill Designs, 'Pumpkinville'. Vanaf Januari krijg je elke maand een patroon en de bijbehorende originele stoffen. 

 
Nu ik de stoffen in het echt heb gezien (de stoffen zijn overigens ontworpen door Fig Tree Quilts. De serie heet 'Tapestry'), kan ik eigenlijk niet wachten tot het zover is! Wat een prachtige frisse en oh zo vertrouwde stoffen van deze ontwerpster! Wat een voorrecht om hier straks mee aan de slag te mogen gaan!

Daarnaast zijn er stoffen gekocht uit de nieuwste series van 3 Sisters, French General, Blackbird Designs en Laundry Basket. Het kan niet op! Wat een voorrecht, en wat heerlijk om deze stofjes strakjes in mijn Atelier te mogen ontvangen.... maar voor nu: nog even geduld!