zondag 29 juli 2012

Niets zo leuk als een nieuw projectje...

Oh het kriebelt al weer he.... er zijn een paar projectjes af / bijna af.... en dan gaan mijn handen zo jeuken. Mijn hersenpan werkt dan alweer op volle toeren: wat gaan we maken. 100 en 1 ideetjes en nog niets concreets. Dan maar eens even een beetje freubelen met mijn EQ7 programmatje. Blokje ontwerpen en stofje er bij, en dan.... is mijn nieuwe projectje geboren.

Weer een lekker kleintje, die zijn snel geboren, en oh wat vind ik die leuk om te maken. Er is nog genoeg 'groots' wat in de maak is. Ik heb mezelf omgepraat, deze maken we 'gewoon' tussendoor!
Afgelopen woensdag ben ik lekker gestart, heerlijk in de achtertuin malletjes gemaakt en stofjes bij elkaar gezocht. Met zweet op het voorhoofd de voorbereidingen getroffen. En afgelopen vrijdag al lekker tussendoor wat blokjes gemaakt. Bloemenmandjes, hoe toepasselijk als je naar de tuin kijkt. Hier kunnen we er nog even langer van genieten, de zon doet zijn verpieterende werk wel in de tuin. 
Sorry, kan er echt niets aan doen, maar deze poes MOET gewoon op de foto. Je ziet hoe die ligt te draaien om aandacht! KIJK MIJ, KIJK MIJ (of heeft ie gewoon honger?)


Afin, af en toe de poes opzij schuiven en dan zijn er toch weer 2 blokjes gereed! Niets zo leuk als een nieuw projectje te starten....