zaterdag 22 september 2012

Sara's Kerst

Wat een drukke periode zit ik in, een achtbaan zullen we maar zeggen. Niet dat ik loop te klagen hoor! Integendeel! Maar het vreet energie op het niveau waar ik op dit moment op doorkachel. Er zijn zoveel dingetjes te doen, voor te bereiden. En heb je de ene zware doos met stoffen verwerkt, belt de post wel weer aan om de volgende af te leveren! AAARRRRGGGHHH!!!!

Maar geen probleem. Van stofjes worden we allemaal blij. De gevleugelde uitspraak van Johan Cruyff geldt daarom ook hier: 'ieder nadeel heb zijn voordeel'
.

Tussendoor doen we nog wel meer 'leuke' dingen, zoals lapjes knippen en voorbeeldjes maken. Rinske Stevens heeft een erg schattige top ontworpen voor de kerst: 'Sara's Christmas'. Op de vakbeurs een pakketje meegenomen en lekker aan de slag gegaan.


De top wordt gemaakt van een combinatie van flanel en katoenen patchworkstof. Het is erg leuk om Sara onder je handen te zien ontstaan. Een leuk 3D quilt-topje, helemaal in de stijl voor kerst! 
 

Wat een snoes! Inmiddels heb ik bedacht met Sara's Christmas aan de slag te gaan tijdens de kerstworkshop op woensdag 12 december a.s.

Voor degenen die niet genoeg van Sara kunnen krijgen: Rinske heeft een nieuwe BOM ontworpen, lopende van januari tot en met december 2013 waarin je Sara een heel jaar volgt.

Je krijgt iedere maand een pakket bestaande uit alle benodigdheden voor het maken van de top, inclusief haar en knoopjes. Je kunt de quilttopjes per maand afwerken, je kunt er ook voor kiezen de topjes aan elkaar te zetten en er 1 grote quilt van te maken!  Afin, keus genoeg

Meer informatie over deze originiele BOM, ontworpen door Rinske Stevens, KLIK HIER.
Of kom langs op de Open Dag van 6 oktober, we hebben hier een RS stand in kerstsfeer!

Wel, ik ga weer aan de slag met de laatste nieuwe stoffen van Andover die binnen zijn gekomen... (smul smul). Ik wens jullie een heel fijn weekend!


Veel Patch Plezier!