dinsdag 12 maart 2013

Temecula virus


JAAAAA! Ook mijn Temecula Quilt is inmiddels af...

Na de drukke periode vorige maand liep ik 2 weken achter. Dan moet je waken voor het feit dat zo'n project in de 'to do' bak gaat komen,... dus koe bij de horens gevat eh... gewoon mijn lapjes gepakt en aan de slag gegaan met rij 4:


Zo gezegd, zo gedaan, rij 5 was ook een makkie, en konden de rijen aan elkaar gezet worden.
 

Gelukkig loopt Sientje niet te klagen, het ouwe besje doet het nog perfect! En zo zitten alle rijen aan elkaar. Wat een spectakel is het met al die kleuren! WOW!
 

En ziehier: mijn Temecula Quilt.
Ik heb de quilt met andere stofjes gemaakt dan het origineel, daar ik laatst al een ander quiltje (Stella) heb gemaakt met deze zelfde stoffen uit de serie van Judie Rothermel. Niet zo leuk dus om ze 2 keer een zelfde serie te gebruiken, er licht nog genoeg moois in de kast! Alleen de sashings waren van dezelfde serie en sluiten perfect aan bij de andere stofjes die ik heb gebruikt: allemaal reproductiestofjes, zodat het perfect in de stijl paste. Ook voor de rand heb ik 2 mooie alternatieven gevonden in de serie 'Civil War Melodies'.

 
Nou, ik ben in ieder geval helemaal blij met deze quilt, het was zó'n leuk project! Niet te veel nadenken, de blokjes in elkaar roetsjen en zie hier, binnen een paar weken een prachtige top. Nu op naar het quilten...

12 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Hee, wat een leukerd is het geworden Marcha, ik dacht hetzelfde als jij....als het een paar weken ligt komt het in een la......ik heb het dus ook gisteren af gemaakt en gedubbeld, en wat je zegt, nu nog quilten..Het was inderdaad een erg leuk project.

AnitaS zei

Wat een leuke quilt is het geworden. Als je zoiets laat liggen komt hij nooit af. Nu dus wel.

Saskia Smit zei

Hij is erg leuk en vooral mooi geworden.

Terray zei

Jiehoe.....en die is mooi geworden...
Ik moet m ook nog verder maken *U* maar omdat het zo'n leuke quilt is komt hij hopelijk bij mij niet op de to-do stapel.
Vanmiddag ga ik eerst even verder met doorquilten aan mijn sampler, die wil ook zo graag af zijn ;-)

Groetjes
Tertia

wilma oud zei

Ik moet zeggen: die is wel mooi geworden. Mooi patroon, mooie stofcombinatie!! Groetjes Wilma

Tilly zei

Mooie kleurcombinatie, je quiltje ziet er leuk uit. groetjes

zipjezopje zei

Mooi zeg, en zo lekker klassiek, ik zag op de website van Barbara Brackman soortgelijke blokjes met op de kruispuntjes kleine hartje of sterretje geappliqueerd.

katrien zei

Heel leuk is ie geworden.Ik loop nog even achterop.

Willeke zei

Hij ziet er prachtig uit! De quilt erachter op de 1e foto ook..
Veel plezier bij het doorquilten.

Anita V. zei

Prachtig, mooi patroon & mooie stofjes!

Sylvia zei

Ziet er mooi uit, vlot hoor!
Gr.Sylvia.

Ria van Kasteel zei

Mooi geworden Marcha, het was een leuk en makkelijk projectje en met de juiste stofjes uit jouw winkeltje is ook de mijne precies geworden zoals ik wilde.

Groetjes van Ria ;0))