dinsdag 12 maart 2013

Temecula virus


JAAAAA! Ook mijn Temecula Quilt is inmiddels af...

Na de drukke periode vorige maand liep ik 2 weken achter. Dan moet je waken voor het feit dat zo'n project in de 'to do' bak gaat komen,... dus koe bij de horens gevat eh... gewoon mijn lapjes gepakt en aan de slag gegaan met rij 4:


Zo gezegd, zo gedaan, rij 5 was ook een makkie, en konden de rijen aan elkaar gezet worden.
 

Gelukkig loopt Sientje niet te klagen, het ouwe besje doet het nog perfect! En zo zitten alle rijen aan elkaar. Wat een spectakel is het met al die kleuren! WOW!
 

En ziehier: mijn Temecula Quilt.
Ik heb de quilt met andere stofjes gemaakt dan het origineel, daar ik laatst al een ander quiltje (Stella) heb gemaakt met deze zelfde stoffen uit de serie van Judie Rothermel. Niet zo leuk dus om ze 2 keer een zelfde serie te gebruiken, er licht nog genoeg moois in de kast! Alleen de sashings waren van dezelfde serie en sluiten perfect aan bij de andere stofjes die ik heb gebruikt: allemaal reproductiestofjes, zodat het perfect in de stijl paste. Ook voor de rand heb ik 2 mooie alternatieven gevonden in de serie 'Civil War Melodies'.

 
Nou, ik ben in ieder geval helemaal blij met deze quilt, het was zó'n leuk project! Niet te veel nadenken, de blokjes in elkaar roetsjen en zie hier, binnen een paar weken een prachtige top. Nu op naar het quilten...