donderdag 5 september 2013

Back in time...

Terug in de tijd met de verhalen en quilts van de Prairie Women Sewing Circle.
De eerste zending van deze club is inmiddels verstuurd en zou bij menigeen quiltster in Nederland, België... ja, en zelfs in Noorwegen! op de mat moeten vallen!


Voor de deelnemers lopen de YoYo's er als een rode draad doorheen het komende jaar. Een soort van mystery, de eerste zending krijgen ze de opdracht (geheel vrijblijvend) om alvast YoYo's te gaan maken. Net als de Prairie-Vrouwen toentertijd deden: geen moment werd verspild.... bezig blijven was een must. En een Yo-Yo'tje kan zo tussendoor worden gemaakt...

Ja, ook ik ben daarom ook alvast maar gestart met Yo-Yo'tjes te maken. Ik probeer het ook in 'de verloren' momentjes te doen. Van de week ging ik even bij mijn moeder langs (niet dat dit een verloren momentje is, integendeel!) maar de handjes mogen wel blijven wapperen ;o)

Voor ik weg ging heb ik een paar lapjes gezocht, malletje gemaakt, potloodje, naald en draad in mijn doosje gedaan en zo is er weer een 'nieuw' projectje bij.  


Maar het was niet voor niets, de eerste 14 Yo-Yo'tjes zijn inmiddels klaar... en vind het nog leuk ook om te doen! Volgende week ga ik weer naar mijn moeder... ga de lapjes nu alvast klaarleggen!