zondag 16 februari 2014

Heel veel roze....

Een poosje geleden alweer kregen we deze hele mooie serie 'Paint Box' binnen. Met prachtige bloemmotieven, ontworpen door Laundry Basket (Edyta Sitar) voor Moda.
Gelukkig zat er ook veel roze in de bloemen, mooie reden om met deze stofjes aan de slag te gaan. Ik hou van roze, vandaar.
 

Bijpassende stoffen gezocht en aan de gang dan maar. Ik zag het helemaal zitten en een leuk idee voor een nieuwe quilt was geboren. Met de naaimachine in de aanslag kwamen de eerste blokjes al snel af.'Treintje' naaien, altijd leuk en handig, en je hebt er zo je 4-Patch blokken mee in elkaar!


Ja, ook de achterkantjes moeten er netjes uitzien, naadtoeslagen allemaal met de 'neuzen' dezelfde kant op!
 

Nog even bijsnijden en het stapeltje is klaar...
 

Dan de volgende blokken, daar komt veeeeeeel roze bij kijken!


En hier zie je al de eerste opzet van de quilt. Beloofd wat te worden, ik ga in ieder geval lekker snel!Roetsj, Roetsj.... ik hou jullie nog even in spanning hoe de quilt verder is geworden. Ik kan wel zeggen dat het een plaatje is geworden!

 Eerst nog een mooie foto zien te maken, helaas is het buiten nu nog te vies weer, wellicht komt er volgende week weer een fijn zonnetje tevoorschijn die mij wil helpen de quilt even bij te schijnen!Bedankt voor het langskomen!
Marcha