dinsdag 4 februari 2014

Verslag Boekpresentatie Francoise Maarse

Afgelopen 25 januari stond de boekpresentatie van 'A Paper-Pieced Garden' geschreven door Maaike Bakker en Françoise Maarse gepland.

Speciaal voor deze dag reisde Françoise met een aantal van de quilts uit het boek én een lading boeken naar het zeeuwse Dreischor voor een workshop én boekpresentatie!

Wat een animo deze dag! Er waren zelfs dames die speciaal uit België waren afgereisd om het boek te komen bemachtigen!
Françoise had het erg leuk verzorgd, ook al was Maaike er zelf niet bij, toch kregen de aanwezigen een gesigneerd exemplaar mee van beide schrijfsters!

Off we go! Hoe leuk het boek ook is om in te kijken.... er werd ook nog een workshop gegeven!

Al snel kwamen de eerste resultaten van de vrolijke tulpen!En hoe vind je dit schattige quiltje... bij velen een favoriet!Een kiekje van een hoekje in de workshopruimte...Uiteraard moesten Françoise en ik nog even samen op de foto...
Altijd leuke herinnering aan deze geslaagde dag!Dank je wel Françoise voor het verzorgen van de leuke dag en alle aanwezigen en geïnteresseerden uiteraard bedankt voor jullie opkomst!

Voor wie de presentatie heeft gemist en toch het boek nog wilt bemachtigen: ook via onze webshop of in onze winkel kun je nog een gesigneerd exemplaar bemachtigen.
KLIK HIER