donderdag 13 februari 2014

Tis weer gezellig ....

Niet dat het niet gezellig is geweest ;o)
Nee hoor, altijd is het weer een verrassing wat er in de winkel gaat gebeuren en wat voor moois er voorbij komt. Een poos geleden kreeg ik deze quilttop onder mijn neus...

 Ooohhwww... wat een plaatje. Het zijn hele kleine blokjes, ik schat zo'n 10x10cm waardoor de kleine printjes erg mooi uitkomen. Ik was op slag verliefd en gelukkig mocht ik van de maakster de foto met jullie delen!
Nienke liet mij afgelopen week haar 'Prairie Paisley' quilt zien... alleen dan gemaakt met de Tapestry stoffen van Fig Tree. Wat een vrolijkerd is het geworden!
En ja, dan komen er weer dozen binnen met de nieuwste stoffenseries. Het leven van een quiltshop-winkelier is nooit saai... Nieuw binnen, stoffenserie 'Grant Park' van Minick & Simpson (Moda).

Laat mijn zus Vera van het naastgelegen winkeltje nu ook allemaal nieuwe Bunzlau Castle items op voorraad hebben gekregen met de nieuwste decoren: BLAUW MET ROOD
Het combineerd zo ontzettend mooi met elkaar!


Zouden deze kleuren, lekker hollands, de nieuwste trend worden dit jaar? 
Want ook de nieuwe lijn van Petra Prins, ontworpen voor het stoffenmerk Dutch Heritage, genaamd 'Gujarat' past erg mooi in het BLAUW/ROOD thema!


En voor wie even bij wil komen van al dat QUILTGEWELD kan een heerlijk kopje koffie of thee, al dan niet met vers huisgemaakt gebak komen nuttigen... PFff....

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Geweldige kleuren Marcha, gauw weer eens langs komen, dat bunzlau is ook heel mooi er bij. Wat je zegt, mooi "Dutchie"

Maria zei

Ik kom zeker eens langs 28 februari of 1 maart! Joepi!!!!

Maria zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Lupineke zei

Oohhh, die stoffen.. ben ik daarvoor nu helemaal naar Amsterdam gegaan? Ik zie het al, binnenkort dus een keer naar Dreischor ;)!

Heleni zei

Oh nee hè, wat is dit mooi bij elkaar...
Dat bunzlau servies is wel prachtig, heb ik ontdekt.
Schitterende presentatie Marcha!

Ageeth Dorsman zei

Geweldige combinatie, deze verrukkelijke stoffen met het Bunzlau. Ik kom snel weer eens langs, want het ziet er wel heel gezellig uit zo (en ik heb pas mijn 1e Bunzlau mok gekregen, en die is nog erg eenzaam...).
Groetjes van Ageeth