woensdag 15 oktober 2014

Borduurprojectjes

Met de nieuwe borduurhoek in de winkel is het virus bij mij in ieder geval ook weer goed ingeslagen! Het patroontje van Little House Needleworks 'Little Sheep Virtues, Patience' kon ik dan ook niet laten liggen en moest hier mijn eerste winkelvoorbeeldje mee maken.

Met de komst van onze kleine meid moet ik toch echt af en toe 'geduld' hebben! We willen zoveel maar quality time met de kleine is dan veel belangrijker... tussendoor probeer ik gewoon toch zoveel mogelijk te doen, maar als zij aandacht vraagt laten we gewoon even alles vallen waar we mee bezig zijn! Zeer toepasselijk projectje dus.

Ik heb het afgewerkt zoals het voorbeeld op het patroontje ook was gedaan, het kussentje is nu 17 x 17cm geworden! Het borduurdje is op Cinnamon Patch vilt geappliceerd en afgewerkt met vlas touw.Voor iedereen die op zoek is naar begrijpelijke tutorials (handleidingen) om borduurwerkjes af te werken, hier een HELE LEUKE LINK van Vonna...

Ook Janet heeft de smaak te pakken en heeft 2 borduurtjes uit haar mouw geschud!
Ook een schattig kussentje (of speldenkussen) met 'Friendship' voor één van haar vriendinnen...En een naaldenmapje (in wording):Inmiddels ook alweer met een volgend projectje begonnen (mag he als je wat afgemaakt hebt), van Country Cottage Needleworks. Garens zijn van DMC en The Gentle Art.
 

Benieuwd wat er zoal in onze borduurhoek te vinden is? KLIK HIER voor de site!

Veel borduur- & patchplezier!
Marcha