woensdag 8 oktober 2014

Gezellige Bee

Afgelopen vrijdag hadden we weer een reuze gezellige bee. De dames zijn altijd zo enthousiast en gedreven, dat is voor iedereen een enorme stimulans in hun hobby!

Bep was zo trots als een pauw op haar top! Niet gek ook, de applicaties zijn super gelukt en de top is als geheel prachtig geworden!


Nel is aan het stoeien geweest met de Elongated Hexagon's nadat Maatje vorige maand al 1 blokje had gemaakt. Het idee is niet nieuw, maar wel enorm leuk. Ik weet dat er heel wat dames met dit blokje bezig zijn en het is SUPER om de 'fuzzy cut' techniek op toe te passen! Ook Karen Styles van Somerset Patchwork (klik hier voor haar blog) is met deze 'Lucy Boston' blokken bezig... erg leuk om te zien!


Onze Nienke gaat altijd als een speer! Hieronder de quilt met allemaal handapplicatie-tulpen! Prachtige kleuren heeft zij gebruikt! Een waar plaatje!
 

Voor de Challenge die de dames dit jaar aan het maken zijn heeft Henny dit keer een blokje ontworpen: De Zeeuwse Mossel van Bruinisse! Voor wie wel eens via Bruinisse het eiland Schouwen Duiveland verlaat zal het ongetwijfeld gezien hebben!


En Maatje is ook op dreef met haar Lucy Boston blokken!