donderdag 30 juni 2011

Eindelijk....

Eindelijk kan ik het dan vertellen. Waar ik de afgelopen weken zoooooo druk mee ben geweest!

Roffel - Roffel - Roffel:
Mijn webwinkel is geopend!


Poeh.... en het was zo moeilijk om voor mij te houden! Afin, eindelijk kunnen jullie een kijkje nemen.

Maar ik hoor jullie vragen: Waarom een webwinkel starten? Wel het zit zo. Al van kleins af aan ben ik bekend met handwerken en quilten. Met een erg creatieve moeder, betrok zij mij al
s klein meisje in veel van haar hobbies. Zo zaten we dan weer aan de keukentafel te fimo-kleien, dan weer poppen te vullen, poppengezichtjes op te schilderen, borduren, vilt-creaties te maken, noem maar op of we waren wel ergens mee bezig.
Eind jaren 80 begon zij zich meer te richten op poppen en beren maken. Deze hobby groeide uit tot een eigen atelier waar zij ook cursussen gaf en waarmee zij op beurzen stond. Toen ik 12 jaar was mocht ik officieel ook mee naar deze beurzen en deed ik haar graag meehelpen. Begin jaren 90 begon zij met een nieuwe hobby: Patchworken. Al deze jaren hadden wij een heerlijke hobbyzolder waar de gekste handwerk attributen verzameld waren. Een paradijsje voor creatievelingen zeg maar, waar ik vaak te vinden was. Hier is dan ook de basis gelegd voor mijn creativiteit en ondernemingszin.

Rome is ook niet in één dag gebouwd, en uiteraard zal mijn winkeltje daarom ook steeds verder uit bereiden. Plannen en ideëen genoeg! Zodra ik wat nieuws / leuks te melden heb zal ik jullie ook via dit blog daarvan op de hoogte houden, zoals jullie natuurlijk van mij gewend waren!
 

Het was dan ook een mooie gelegenheid om mijn webwinkel te presenteren, afgelopen zaterdag tijdens de open dag in de showroom van Kadoshoppie. Tijdens deze dag was het thema 'Thee & Taartjes', en hier heb ik mijn versie van paper-piece cupcuakes gedemonstreerd.Ik heb erg leuke reacties van bezoekers gehad, en heb ook al wat kaartjes aan belangstellenden uit mogen delen. Al met al een erg gezellige dag. Naast mij zat mijn moeder ook gezellig te demonstreren, maar dan met echte taarten!

Open dag bij Kadoshoppie.nl - iedereen aan de slag!
 Mijn nichtje was ook gezellig aan het helpen, en ja... daar hoort natuurlijk ook de afwas bij!

Lieve groetjes,
Marcha