maandag 27 juni 2011

Waterijs blokjes klaar

Inmiddels zijn de overige 3 blokjes voor de Waterijsjes-Sampler klaar. In een van mijn vorige berichtjes kon je lezen dat ik de kleurtjes voor dit projectje zo tekenend vond voor waterijsjes.
Alle blokjes zijn -uiteraard-  met de hand gemaakt, ook het log cabin blokje. Normaal doe ik log cabin blokken altijd op de naaimachine, maar vond dit ook wel eens verfrissend om te doen. En joh... in een avondje kan je ver komen!


Om de blokjes nadat ze getekend en geknipt/gesneden waren neer te leggen, heb ik een grote microvezeldoek van de Action gepakt en opgespannen op een groot stuk stevig karton. Hier heb ik de onderdeeltjes op 'geplakt'. Blijft natuurlijk vanzelf plakken.


Afgelopen zaterdag heb ik gedemonstreerd tijdens de open dagen van Kadoshoppie.nl met als thema 'Thee & Taartjes'. Ik heb een paper-piece patroon ontworpen met dit thema, erg leuk al zeg ik zelf. Heb ook erg leuke reacties van de bezoekers gehad. Helaas heb ik de foto's nog niet in mijn bezit, maar zal deze van de week zeer zeker gaan tonen op mijn blog!

Zo, en nu ga ik eerst een (water)ijsje nemen....

9 opmerkingen:

AnitaS zei

Wat een leuke bloken zijn het geworden. I vind waterijs voor de euren heel goed gevonden.

jolanda zei

Wat een schitterende blokken heb je gemaakt! Het ziet er ook zo netjes uit allemaal. Geen idee hoe je dat tweede blok gemaakt hebt met de stofjes zo over elkaar heen, maar het staat erg mooi.
Ik ben erg benieuwd naar de foto's en naar het patroon dat je ontworpen hebt.
groetjes, jolanda

Terray zei

Het water(ijs) loopt me al in de mond bij het zien van je vrolijke blokken!
Hoe groot maak je de blokjes??

Groetjes
Tertia

katrien zei

Wat een leuke blokjes.

Jasmijn zei

Wat een heerlijke blokken!! En wij zijn hier heel nieuwsgierig naar wat je gemaakt heb afgelopen weekend......
groetjes van ons allemaal
Janine en de Katermansjes

Annemarie zei

Super mooie en vrolijke blokken heb je gemaakt! Vooral het middelste blok vind ik erg mooi. Ben benieuwd naar de foto's van afgelopen zaterdag. Je boft maar met het prachtige zomerweer, geniet er van! Groetjes, Annemarie

Debbie zei

Je blokken zijn erg zomers geworden!! Past goed bij het weer van nu :-) Ik kan me voorstellen dat de kleurtjes ervoor zorgen dat je trek krijgt in waterijsjes...

Groetjes, Debbie

Babs zei

Smakelijk ;-) Het ziet er echt mooi uit hoor

Carolina zei

Thank you for your comments, I see we have many things in common ...

Hugs, Carola.