donderdag 9 juni 2011

Snoepige Stofjes

Oehhhhh er is weer een hoop gaande in Crea-Marcha Land! Een hoop leuke dingen staan er op stapel, waarvan ik jullie binnenkort echt laat meegenieten. Tot die tijd is er een hoop werk te verrichten, ...en tussendoor natuurlijk lekker quilten.

Ik had jullie beloofd de snoepige stofjes te showen. Het zijn 5 batik lapjes, die ik erg mooi bij elkaar vond passen. Geen idee wat ik er mee ga doen, maar kon ze niet laten liggen!


Inmiddels ben ik een nieuw project gestart. Als aanvang van dit nieuwe projectje moeten de uitgekozen stofjes natuurlijk eerst worden gewassen. Hier hangen mijn 2e set snoepige stofjes te drogen.


Zoals je ziet heb ik erg de zomer in mijn bol. Beide stoffen-sets zijn erg op de zomer geïnspireerd. Voor mijn nieuwe project heb ik 2 kleurtinten: Roze en Oranje/Geel. Deze kleurstellingen doen mij erg denken aan zo'n heerlijk waterijsje wat je op een zwoele zomerse dag weg kan knabbelen. Hmm....


Okee, weer bij de les. Dat ijsje laten we maar even voor wat het is.
De stofjes zijn voor een sampler wat ik wil gaan maken. Er komen 4 blokken in van 15x15cm, en het moet een hip samplertje worden, vandaar deze kleurtjes en lekker vrolijke printjes.


Het eerste blok is gesneden en ligt klaar om verwerkt te gaan worden. Oeh... zo krijg je er toch zin in he!

5 opmerkingen:

Terray zei

Wat spannend zeg!! Het begin ziet er al goed uit, inderdaad lekker zomers.
Wat een lekkere frisse heldere kleuren.
Ik ben benieuwd!!

Groetjes
Tertia

Jasmijn zei

Ziet er heel zomers uit!! Maar die ijsjes natuurlijk ook. Ben heel erg nieuwsgierig hoe het gaat worden.
groetjes

Petra zei

wat een heerlijke kleurtjes stof zijn het en ik ben erg benieuwd wat je er mee gaat maken, ik heb helemaal niets met de naaimachine behalve een haat-liefde verhouding maar ik kan altijd erg genieten van de creaties wat andere er mee maken..liefs peet

Liesbeth Wessels zei

Inderdaad prachtige kleuren en motieven. Een ijsjes quilt dus! Als die maar niet smelt. groeten van liesbeth

Roos zei

Wat een lekkere kleurtjes, dit kan alleen maar een superquiltje worden.
Groetjes Roos