woensdag 1 juni 2011

RoundRobin 2011 • 3e deel: 2 randstukken

Het is weer zover: 1 juni, tijd om de randen te laten zien die we gemaakt hebben voor deze ronde!


Ten tijde dat ik dit bericht zit te typen is het woensdag 12 mei (dan is dat gelijk maar gebeurd), en heb ik net de laatste hand gelegd aan de rand voor Liesbeth. Poeh... het was me het randje wel. Ik moest goed nadenken wat ik er dit keer aan zou gaan maken. De kleuren van de eerste 2 delen waren erg kleurrijk en druk, daarom moest ik een goede tegenhanger maken. Wat het geworden is, dat zie je zo. Ik heb het dit keer spannend gehouden door de foto van de randen zo te nemen dat ze nog niet aan het projectje zitten. Zo is het des te leuker als je het eindresultaat ziet.

Rara wat gaat het worden? 

Dit project van Liesbeth's middenstuk heb ik opgestuurd naar Aart die er iets moois van mag gaan maken! Succes Aart, en natuurlijk iedereen weer met de volgende ronde! 

Groetjes van Marcha

7 opmerkingen:

Kathinca zei

Deze rand is erg leuk bedacht! Heb geen idee hoe de andere randen en het midden eruit ziet maar als het quiltje klaar is zal ik deze rand zeker herkennen.

conny's quilts zei

Ha zo blijft er mooi wat te rdaen over, het ziet er goed uit Marcha! Veel plezier met de volgende ronde!

Liesbeth Wessels zei

Ik ben inderdaad heel benieuwd naar het totale effect tot nu toe. Ik vind je randen in ieder geval super. Ik ga nu mijn best doen op gekkigheid voor jou! groetjes liesbeth

Klaske zei

Jij maakt het spannend hoor! Ben benieuwd!

Nanske zei

Dat lijkt me inderdaad spannend.;-)
Ben benieuwd wat dat zal worden.
De kleuren maken het nog interessanter lijkt me.
Heel nieuwsgierig wachten we af...

Succes ermee,groetjes...

kaydie zei

Je hebt er een mooie rand van gemaakt!

Quibi zei

Mooie rand heb je gemaakt, zeg! Ik ben zò benieuwd naar het eindresultaat. Tja, daar moeten we nog een half jaartje op wachten.