woensdag 15 februari 2012

Schouwse Blokken Club

Afgelopen maandag was de 2e Schouwse Blokken Club, ofwel: SBC. Iedere maand werken we ieder aan 2 verschillende blokken. Deze 2e bijeenkomst was dan ook het resultaat te zien en we begonnen er onze Show & Tell mee:


Elke maand vind ik het leuk om blokken te kiezen die met iets actueels te maken hebben of op enige wijze met Schouwen-Duiveland is verbonden. En soms moet je dit ook wel eens los laten... ;o)

Specifiek had ik een blok van een huisje gekozen, daar dit het 'jaar van de huisjes' is! Actueler kan niet toch? Het andere blok is de 'gevlochten mand' ('basket weave'), die ieder naar eigen inzicht gemaakt heeft!


Wat een prachtig resultaat zo bij elkaar toch!?

Dan kwamen er nog wat werkstukken van de dames zelf boven tafel:


Lieve heeft een charm pack koud gemaakt! Lekker met de hand, dit word een kleedje voor het mandje.
Nel gaf ons 2 prachtige werkstukjes om te bewonderen. Eén die al wat jaartjes meegaat: een prachtig kerstquiltje en daarnaast een quilt in wording.


Ook Mary gaf ons een quiltje te bewonderen, en wel haar Afrika quiltje met panel stofjes helemaal meegenomen uit dit verre continent!

Dank jullie wel dames voor de gezellige ochtend en het laten zien van de mooie werkstukjes. Veel succes met de nieuwe blokken!