maandag 20 februari 2012

Verstand op nul...

... en gaan met die banaan. Op vakantie had ik al mijn voorgewerkte wiebertjes al weer opgebruikt voor de sterretjes die ik toen gemaakt had. Tja, en we moeten bezig blijven he. Gelukkig was zondag een mooie dag om lekker aan de hobby bezig te zijn.

Allereerst heb ik lekker mijn hoofd leeg gemaakt door mijn hobbykamer eens flink op te ruimen! Dat gaat dan weken zo voort dat je dingen weg legt waar 't niet hoort, en dat soort stapeltjes breiden bij mij dan flink uit. En wat blijkt: ik heb zelfs 2 planken in mijn kast vrijgemaakt! Wow, die kunnen lekker gevuld worden met nieuwe bakken voor de stofjes
!

En als je hoofd daardoor zo lekker leeg is kun je ook weer makkelijker aan een project werken. Tijd voor de sterretjes. 


Ik heb zo'n handig plexiglas malletje waarbij je precies kunt zien hoe je patroon loopt. Ik gebruik voornamelijk printstofjes met roosjes of andere fijne printjes. Die moet ik dan natuurlijk wel precies kunnen uitknippen. 

Overdag lekker geknipt. 's Avonds heb ik mij er toe kunnen zetten om te gaan lijmen. Poeh.... wat een klus is dat altijd.


Gelukkig had ik gezelschap aan de grote tafel van Aybo...

AAAAARRRGGG!!!Totdat ie de verleiding niet meer kon weerstaan en lekker in de bak begon te graaien!!!!

Tja, dat kan natuurlijk niet, zomaar aan vrouwtjes stofjes zitten. Weet je wat, dan maar eens een heerlijke wasbeurt voor vrouwtjes neus...


Hahaha, gekke poes! Zo kan je ook niet boos blijven he! Ach, niet dat ik dat écht ben hoor.

Die lekkere wolbaal kan wel een potje bij mij breken!

Afin, einde van de avond toch nog alle stofjes kunnen plakken. Nu ben ik weer 172 wiebertjes rijker om sterretjes mee te gaan maken!