dinsdag 7 februari 2012

Terug van weggeweest... (2)

Goedemorgen lieve bloggers! Wat is het heerlijk als je van wintersport terug komt en je eigen landje is ook wit! Dan zit de stemming er nog goed in! Nee, je leest het goed, ik heb er geen moeite mee hoor. Gewoon de juiste voorzorgsmaatregelen nemen en we kunnen de kou gewoon aan!Gisteren heb ik wat foto's van de skivakantie laten zien, zo fijn he als je ze dan weer terug ziet, dan herbeleef je het telkens opnieuw!
Maar zoals gezegd, ik heb niet 'stil' gezeten. Nou doe je dat toch niet echt als je dagelijks op de latten staat, maar jullie snappen het wel. De handjes moesten bewegen.


Ik had mijn voorbereidingen gedaan om dus lekker aan de slag te kunnen en heb voor mijn Engelse Paper Piece project weer wat sterren kunnen maken. De papiertjes die ik hiervoor gebruik zijn wiebertjes van 1". Naaien doe ik met Aurifil #50, kleurtje 2324 omdat dit een prima blender is voor vele kleuren stof. De stofjes die ik gebruik zijn voornamelijk in de rood/roze/bruin tinten en alle variaties daarvan. Mijn doel is om zoveel mogelijk verschillende stoffen hiervoor te gebruiken. De Charm Club komt daarbij goed van pas.


Ja, je telt het goed, 15 sterretjes in totaal. Tussen de sterretjes komen allen beige/crème kleurige hexagonnen. Ook hiervoor had ik stof meegenomen en heb zo heel wat weg kunnen knippen.
Fijn voor in de trein terug naar Nederland... dan kunnen we lijmen!