donderdag 10 mei 2012

Wat een quilts!

Afgelopen zondag ben ik afgereisd naar Veldhoven. Hele reis, we deden er zo'n uur en drie kwartier over! Niet 'even' naast de deur, maar ik wilde heel graag eens kijken wat Veldhoven te bieden heeft.
Na eerst een bezoek aan de standjes (en tegelijk de tentoonstelling aan de 'zijkanten' meegenomen natuurlijk) even lekker door alle paden met quilts gelopen. Nou, en er was veel te zien! Poeh, wat een quilts, erg mooi om te zien.
A.M. Pesser - 'Claire de Lune'
Joes Meester
Esther van Westerhuis - 'Log Cabin on Point'
   
Esther van WesterhuisWow wow wow, wat een moois! Ook huisjes ontbraken niet zoals je ziet. Ook waren er veel art-quilts. Erg mooi, prachtig om te zien, maar niet zo mijn ding. Ik hou meer van applicatie, traditioneel, maar ook de Japanse quilts zijn een van mijn favorieten.

Hier een kleine close up van zo'n Japanse quilt:

Een ontmoeting van twee dametjes! Zo ging het ook op de beurs. Ik ben een hoop bekende tegengekomen. Erg leuk om zo even met elkaar te 'updaten'.Even een kiekje met Cora. Maar ook verfente bloggers kwam ik tegen! 


 
Hier op de foto met Gert en Else. En oh Francoise, wat is je stand toch altijd fleurig!Nou je ziet, een erg geslaagde dag. Zeker de moeite waard om volgend jaar weer een bezoekje te brengen!