zaterdag 4 augustus 2012

Nieuw boek van Lynette & mandjes

Het nieuwe boek van Lynette Anderson is binnen! Wow, en veel leuker dan ik gedacht had, dat is weer een klein kadootje zeg maar!

 
Er staan tal van gezellige kerst-projecten in, volledig in de zo typische stijl van Lynette. Uitvoerige beschrijving van de technieken met duidelijke afbeeldingen maken dit boek een ware aanwinst voor de boekenkast! Ook de prijs is erg in de stijl van nu:


Voor maar € 11,00 te vinden in de webshop van de Quilt Ster klik hier

Mijn handen jeuken ook al om daar mee aan de slag te gaan hoor! Dagen worden nu al zachtjesaan weer wat korter. Hopen dat we nog een prachtige nazomer gaan krijgen. Gisteren ook heerlijk bezig geweest in en om het huis, we moesten het alleen bekopen met een fikse regenbui aan het einde van de avond!

Maar voor ik met de kerstprojectjes aan de haal ga, moeten eerst mijn mandjes af. Het wordt een klein quiltje met patchwork en applicatie, daar houdt ik wel van. En miniquiltjes zijn erg als het gaat om het uitproberen van en vormgeven van nieuwe ideeën.


Weer wat bloemenmandjes. En wat zijn ze verslavend!!!! Zoals ik zeg, dit blijft bij een miniquiltje, maar hierboven in mijn hersenpannetje is het al aardig aan het broeien en koken om er een groter project mee te gaan maken! Niet in de trant van iedere dag een bloemenmandje (daar zijn we volgend jaar helemaal klaar mee lijkt mij!) maar er moet iets mee gedaan worden.

Afin, voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend. Ik hoop dat we nog even wat mooi weer mogen ontvangen, ik moet vanavond barbeque'n....

Veel Patch Plezier!

5 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Alleen de buitenkant van het boek belooft al heel veel leuks.

AnitaS zei

Dat boek ziet er veelbelovend uit. Mooie mandjes.

Ada zei

Leuk boek en mooie mandjes die lijken mij inderdaad ook verslavend !
Veel bbq plezier vanvond ....het blijft vast droog !

anita zei

Heerlijk, ik ruik de kerst al,hahaha!

groetjes Anita

Ria A.-S. zei

Het boek is in het echt ook echt mooi, ben er blij mee!
Dank je wel dat je zo snel was!