zondag 12 augustus 2012

Burghse Dag 2012

Wat een gezellige dag was het gisteren. Het begon goed: prachtig weer en een klein zuchtje wind! Als de start al goed is, volgt de rest vanzelf...

Vandaag kreeg ik hulp van nichtje Indy die zich vandaag vooral bezig hield met de foto's maken en grote hulp, moeder Francis, die nog even de laatste pakketjes goed moest zetten.


Uiteraard proberen we om een zo gezellig mogelijk standje in te richten.Al gauw kwamen de eerste klanten, en gerichte klanten uit Nederland en Duitsland die vorig jaar al kennis met mijn kraampje hadden gemaakt. Erg leuk om al deze enthousiaste quiltsters en hobby-dames te ontmoeten en een gezellig praatje mee te maken.

Vaak kwamen er ook mensen gewoon lekker kijken, die toch vooral zo aangetrokken werden door de mooie kleurtjes van de stofjes!

Manlief kwam nog even op de fiets aan, net toen Nel van de Schouwse Blokken Club ook nog even het kraampje kwam bewonderen! -klik-  -klik-  en Indy maar foto's maken!


Tussendoor nog wat demonstreren voor de kraam. Das het leuke van deze Creamarkt, waar de Burghse Dag zo om bekend staat. Een gezellige sfeer en met zo'n 55 kramen is er altijd wel wat te zien.


En ik kon het ook niet laten. Naast ons stonden gezellige dames, Plony en Hennie met allerhande scrapwerk & kantklossen. Deze 2 snoesjes zag ik direct 's ochtends als staan.... die zijn voor mij! Lekker romantische glazen potjes, die vinden altijd wel ergens een plaatsje!

 

Fijne zondag!
Veel Patch Plezier!