zondag 12 augustus 2012

Burghse Dag 2012

Wat een gezellige dag was het gisteren. Het begon goed: prachtig weer en een klein zuchtje wind! Als de start al goed is, volgt de rest vanzelf...

Vandaag kreeg ik hulp van nichtje Indy die zich vandaag vooral bezig hield met de foto's maken en grote hulp, moeder Francis, die nog even de laatste pakketjes goed moest zetten.


Uiteraard proberen we om een zo gezellig mogelijk standje in te richten.Al gauw kwamen de eerste klanten, en gerichte klanten uit Nederland en Duitsland die vorig jaar al kennis met mijn kraampje hadden gemaakt. Erg leuk om al deze enthousiaste quiltsters en hobby-dames te ontmoeten en een gezellig praatje mee te maken.

Vaak kwamen er ook mensen gewoon lekker kijken, die toch vooral zo aangetrokken werden door de mooie kleurtjes van de stofjes!

Manlief kwam nog even op de fiets aan, net toen Nel van de Schouwse Blokken Club ook nog even het kraampje kwam bewonderen! -klik-  -klik-  en Indy maar foto's maken!


Tussendoor nog wat demonstreren voor de kraam. Das het leuke van deze Creamarkt, waar de Burghse Dag zo om bekend staat. Een gezellige sfeer en met zo'n 55 kramen is er altijd wel wat te zien.


En ik kon het ook niet laten. Naast ons stonden gezellige dames, Plony en Hennie met allerhande scrapwerk & kantklossen. Deze 2 snoesjes zag ik direct 's ochtends als staan.... die zijn voor mij! Lekker romantische glazen potjes, die vinden altijd wel ergens een plaatsje!

 

Fijne zondag!
Veel Patch Plezier!

9 opmerkingen:

de Quiltkoffer zei

Marcha, je kraam ziet er gezellig uit! En mooi weer, daar iedereen vrolijker van.
Groetjes van Jellie

Plony zei

Hoi, ik was aan het googelen op Burghse Dag en waar kwam ik terecht.....??????? Wat gaaf dat ik jou hier heb gevonden, ik ga volger worden hoor. Leuk om weer naast je te hebben gestaan en graag tot volgend jaar. Succes met je winkeltje hoor!!!!
Liefs van Plony.

Annemarie zei

Ha Marcha, je quiltkraam ziet er echt prachtig uit! En aan al die mooie stofjes moet je op z'n minst toch even snuffelen. Er hangen ook heel wat mooie quiltwerkjes zie ik.
Fijn dat het zo'n mooie en gezellige dag is geworden! groetjes, Annemarie

Annemarie zei

Kijk nog even naar de foto van de kraam en zie dat het quiltwerkje met de mandjes wel heel erg mooi is geworden zeg! Wat heb je een werk verzet! Groetjes, Annemarie

quilting Jeannet zei

Jeetje wat leuk Marcha, als ik dat geweten had was ik ook die kan op gekomen, het ziet er heel sfeervol uit.

AnitaS zei

Wat ziet je kraam er gezellig uit.

Ida zei

Mijn zus liep zaterdag tegen je kraam aan en stuurde me deze link door, leuke stofjes en een leuke site. Ik vind het leuk een jonge meid met lapjes enz.Succes.

Cybele's patch zei

Leuke markt en wat ziet je kraam er prachtig uit. Zie ik ook het mini-mandjes-quiltje al hangen? Wat is het een schatje geworden.

Sylvia zei

Ziet er gezellig uit je kraam, jammer dat ik niet in de buurt woon!
Gr.Sylvia